CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Osprey Hydraulics Væskeblære 3,0 liter medium, gennemsigtig/blå

ID: 515150

Vejl. udsalgspris 399 DKK
319 DKK
- 20 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Osprey Hydraulics Væskeblære 3,0 liter medium, gennemsigtig/blå (blue)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Hydraulics-reservoiret giver maksimal stabilitet og brugervenlighed og er afgørende for at holde dig hydreret på dine udendørs eventyr. Den unikke kombination af hældeskjoldet og Slide-Seal-topåbningen gør det nemt at fylde og tømme beholderen og giver samtidig fuld adgang til rengøring efter brug. Den unikke Osprey Hydraulics anatomisk formede bagplade giver stabilitet og skaber en flad profil for at sikre, at reservoiret nemt glider ind og ud af din rygsæk. Bidventilen er magnetisk og gør det nemt at opbevare og få adgang til vand på farten. Når den ikke er i brug, har bidventilen også et let tænd/sluk-låsesystem. Bygget af stærkt, men let TPU-materiale, som er designet til at kunne tåle både iskoldt og varmt vand. QuickConnect-systemet gør det muligt at fjerne reservoiret for at gøre det nemmere at fylde, udskifte og rengøre det.

I korte træk

Vægt
Vægt
220,00 g
Længde
Længde
390,00 mm
Højde (mm)
Højde (mm)
390,00 mm
Volumen (I)
Volumen (I)
3,00 l
Bredde
Bredde
180,00 mm
Tykkelse
Tykkelse
8 mm

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Trekking, Bike Travel, Pendler, Livsstil/Bycykel, Trailløb, Løb, Rejse, Trekking, Vandring, Vandring / Trekking
Vigtigste oplysninger
Type:
Væskeblære
Kompatibel:
Rygsække 12 - 22 liter
Funktioner
Tilsigtet brug:
Drikkerygsæk & -vest
Materiale
Materiale:
Termoplastisk polyurethan
Dimensioner
Tykkelse:
8 mm
Længde:
390,00 mm
Bredde:
180,00 mm
Volumen (I):
3,00 l
Højde (mm):
390,00 mm
Vægt:
220,00 g
Modelår
2022
Produktnummer
515150
EAN
0845136036581

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Osprey Hydraulics Væskeblære 3,0 liter medium, gennemsigtig/blå gennemsigtig/blå
Airmac
Meget god hydreringsblære med fantastiske funktioner
Oversat fra Tysk Til originalen
Hydratationsblære blev brugt en håndfuld gange på ture mellem 4 og 8 timer. forstærket bagplade - giver blæren en stabil form. Gør det lettere at opbevare i en rygsæk, når den er fyldt. Erstatter den manglende / lave ryg polstring - top med UL rygsække Bærehåndtag - letter blæreangreb og håndtering i rygsækken. Føringsåbningerne på begge sider holder slangen på plads - god Magnetholder mundstykke - fungerer meget godt og er praktisk - fantastisk Rengøring - alle dele let demonteres og let at rengøre - top QuickConnect - undgår, at når blæren genpåfyldes under turnéen, behøver slangen ikke trækkes gennem rygsækken. Brug nødvendigt i mine øjne - ok Stramhed - top Egen smag af materialet - første brug efter rengøring med kun vaskemiddel resulterede i næsten ingen mere egen smag. Efter at have brugt flere forskellige blærer i de senere år vurderer jeg dette punkt som meget godt. Jeg var aldrig i stand til virkelig at fjerne smagen fra nogle bobler - fantastisk Køb anbefaling!
28.02.2020