66° North

(74 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Jakke fra 66° North
66° North

Specialisten fra Island

Den islandske virksomhed 66° North blev grundlagt i 1926 og er en af de ældste virksomheder i Island. 66° North har længe hørt til de førende producenter af special beklædning til ekstreme vejrforhold til både mænd, kvinder og børn. I de senere år er sortimentet blevet udvidet en del og dermed produceres der i stigende grad kvalitets sports- og fritidsbeklædning.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

66 North holder islændingene varme

Godt nok har islændingene både gejsere og den Blå Lagune, som kan holde dem varme, men de kan jo ikke sidde der hele dagen, og der er nok heller ikke plads til hele Islands befolkning på over 320.000 mennesker. Men så har de heldigvis tøjmærket 66° North. Et af Islands ældste tøjmærker. 66° North Ltd. blev grundlagt i 1926 og lige siden starten, har firmaet specialiseret sig i, at udvikle og designe tøj til Islands specielle klimatiske forhold både til lands og til vands. Island har et såkaldt oceanisk klima, som betyder relativt milde vintre og kølige somre, så året rundt har islændingene brug for dejligt, lunt tøj, fra inderst til yderst. 66° North ViKDe sørger for de bedste materialer, som er tilpasset og udvalgt efter de lokale udfordringer, og til stort set alle former for aktiviteter.

66° North materialer

Produktudviklingen inden for materialer til beklædning går stærkt. Forskellige materialer opfører sig forskelligt under forskellige klimaforhold, og derfor er det vigtigt at vælge det rette materiale til den rette opgave. 66° North tøj er vandtæt, vindtæt, slidstærkt, praktisk og komfortabelt. Materialerne er bl.a. fleece, Polartec® og naturmaterialet merinould. Island er præget af en barsk natur, som alle bevæger sig rundt i – kvinder, mænd, børn og selv babyer. Derfor skal der være tøj til alle aldersgrupper, og det tager de selvfølgelig højde for. Alt tøj er specialdesignet til alle de udfordringer, Island kan byde på, og derfor er deres motto: Der findes ikke dårligt vejr, kun forkerte klæ’r. En fornuftig og varm beklædning starter så tæt på huden som muligt. Uden på det egentlige undertøj kan de derfor levere shorts, briefs, lange underbukser, trøjer, T-shirts, toppe og meget mere. De allermindste kan hygge sig i lunt undertøj, hvor bukserne har lange ben og trøjerne lange ærmer. Til hovedet kan de f.eks. få en Balaclava, som slutter godt tæt om hele hovedet eller en lidt mindre kyse, som dækker issen og ørerne. De kan også få en bodysuit ogtil yderst en vatteret heldragt. Udvalget af 66° North til de lidt større børn er også stort. Der er en lang række tilbehør som huer, pandebånd, vanter, handsker, sokker, huer med pelskant, balaclavaer og meget mere. Der er lange, lune underbukser, som er gode at have på inden under overtøjet eller skidragten. Bukser fås i forskellige tykkelser og med eller uden lynlås ved anklerne. Lynlåse er gode, hvis man vil undgå at tage fodtøjet af, når man skal skifte bukser. Jakker og frakker findes i forskellige længder – helt korte jakker, med eller uden hætte, og med eller uden pelskant og parkacoats.

Alt til Islands barske natur

Enhver, der har været på Island eller bare set billeder derfra,ved hvor storslået en naturoplevelse, det er. 66° North ViKStore vidder, grå klippeformationer og endda vulkaner. Ekspeditioner ud i den islandske natur er ofte heldags foretagender, så tøjet er utroligt vigtigt. Med tøj fra inderst til yderst fra 66° North er man godt rustet, og der er ikke nogen dikkedarer, for de går ind for filosofien ”Back to basics”. Det vil sige, at der ikke er nogen overflødig udsmykning eller unødvendigt ekstraudstyr – alt på tøjet tjener et formål. Ligesom til børnene kan bukser til voksne også fås med lynlåse ved anklerne, så man kan skifte mellem tyndere eller tykkere bukser, alt efter temperatur, uden at tage fodtøjet af. Hurtigt og bekvemt. Også til voksne starter 66° North inderst med uldne trøjer, lange underbukser, toppe m.m., og overkroppen kan holdes varm med forskellige former for jakker – quiltede, fleece, vand- og vindtætte, termotøj, med eller uden hætter og pelsbesætning, parkacoats, korte pilotjakker og meget mere. Man kan naturligvis også vælge heldragter, og hvis der står lidt vintersport på programmet, så finder du også skidragter.

Med 66° North på arbejde

Tøjfirmaet leverer bl.a. beklædning til Islands Redningsorganisation, som er verdens største korps af frivillige redningsfolk. Og de giver ikke op! Nogle gange skal de opholde sig i vildmarken over flere dage, indtil en mission er løst. Ydermere er fiskeri også et stort erhverv på Island, og det kræver regntøj og i det hele taget vandtæt tøj. Tøj til brug på havet findes bl.a. i kraftige signalfarver, så det arbejdende folk er lettere at få øje på i et oprørt hav. Men der findes også arbejdstøj til mere almindeligt udendørs arbejde og til arbejde i laboratorier og på hospitaler. Her er et udvalg af, hvad 66° North byder på:
  • Kaldi Raw Women’s jacket
  • Snaefell Women’s Parka
  • Thorsmork Unisex Parka


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling