Amazonas

(28 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Amazonas hængekøjer på campz.dk

Er man den heldige og lykkelige ejer af en have, findes der næsten ikke noget bedre en dejlig, varm forårs- eller sommerdag at gå ud i haven og indsnuse duften af blomster, buske og træer. Og har man så nogle gode havemøbler eller en liggestol, så kan man bare slå sig ned i solen og nyde livet. Men er der et par gode, solide træer, så kan man også anskaffe sig en hængekøje eller en hængestol, som den man faktisk kan købe her på CAMPZ.dk. Firmaet Amazonas har nemlig specialiseret sig i denne type møbler, hvis man ellers kan kalde dem det, til udendørs brug i haven eller naturen.

Hæng ud i haven

Og har man først fået lært sig at komme op i en hængestol uden at falde ud igen, så kan man indtage den mest afslappede stilling, man kan forestille sig. Et havebord inden for rækkevidde med et en iskold læskedrik og en god bog, så går der ikke mange minutter, før man sover! Er der ikke store nok træer til at bære en hængekøje eller en hængestol, så producerer Amazonas også specielle stativer til begge dele, og det kan være en god ide i en nyere have, for man skal ikke belaste unge træer med sin kropsvækst, før de er fuldt udvoksede.Amazonas Relags Lambada Virksomheden Amazonas har eksisteret siden 1995, og navnet refererer naturligvis til det område i Brasilien, hvor den enorme flod Amazonas løber, og det er samtidig navnet på en provins i den nordvestlige del af Brasilien. Provinsen Amazonas grænser op til både Peru, Columbia og Venezuela, så det er en af de største provinser i Brasilien. Ud over den mægtige flod har provinsen også Brasiliens højeste bjerg, Pico da Neblina. Amazonfloden er imponerende, både i udstrækning og bredde. Den er hele 6.800 kilometer lang – og dermed længere end Nilen - og har mere end 200 bifloder, og floden er de fleste steder dyb nok til, at oceandampere kan sejle næsten hele vejen tværs over Sydamerika på den. Floden er fejlagtigt opkaldt efter de legendariske kvindelige amazonkrigere. Nogle af de første opdagelsesrejsende på floden blev beskudt med pusterør af nogle langhårede krigere i bastskørter, og derfor troede de, at krigerne var kvinder – og endda de berygtede amazonkrigere, som man dengang troede levede i verdens fjerneste afkroge. Men det var ikke kvinder, det var mænd!

Kunsten at slappe rigtigt af

Og her kommer hængekøjerne fra virksomheden Amazonas ind i billedet. De brasilianske indianere havde nemlig opfundet en måde at sove på, hvor man var hævet over jorden, som i det fugtige klima godt kunne vrimle med kryb, edderkopper, slanger og andre mere eller mindre farlige dyr. Det var i en hængekøje – spændt ud mellem to træer eller palmer. Den tyske hængekøjevirksomhed tog navnet Amazonas og begyndte at importere og producere de originale hængekøjer og hængestole fremstillet af bomuld. Amazonas er særligt dedikeret til de traditioner og den kvalitet, der er lagt ned i en original Amazonas hængekøje eller –stol, og virksomheden har i dag sine egne produktionsfaciliteter i det nordøstlige Brasilien, hvor centrum for hele den Sydamerikanske hængekøjeproduktion produktion af disse også befinder sig.Amazonas Microrope Amazonas har i årenes løb naturligvis produktudviklet kraftigt på hængekøjerne og hængestolene, ikke mindst hvad angår de stativer, man med fordel kan bruge i knap så skovbevoksede områder som for eksempel her i Danmark.

Håndlavet kvalitet

Selv i vore dages industrialiserede verden bliver Amazonas produkter stadig for størstedelens vedkommende håndlavet. Det kræver 12 arbejdstrin for at fremstille en Amazonas hængekøje eller hængestol i højeste kvalitet. Det kræver mange års træning og erfaring af håndværkerne, så arbejdet kan kun udføres af voksne, og virksomheden ser strengt på, at der ikke anvendes børnearbejdere. De færdige produkter bliver alle testet for kvalitet og holdbarhed, og alle produkterne kan vaskes i hånden og blot hænges til tørre – uden brug af vaskemaskine eller tørretumbler. Ud over ovennævnte produkter har Amazonas også en helt selvstændig produktlinje, som de kalder Amazonas Baby World. Som navnet antyder, handler det om produkter til babyer og børn. Både hængekøjer og hængestole går igen i denne linje, men her i ministørrelse. Herudover findes der i Amazonas Baby World også bæreposer og bæreseler til babyer, der ikke er tungere, end at moderen eller faderen stadig kan bære dem på kroppen. Her på CAMPZ.dk kan du finde en flot hængestol fra Amazonas og et reb, der er specielt beregnet på at hænge stolen eller en hængekøje op i. Når du køber produkter fra Amazonas – eller alle andre mærker – her på CAMPZ.dk, så har du 100 dages fuld returret, hvis du har gemt kvitteringen og emballagen er ubrudt. Tjek Amazonas ud på CAMPZ.dk
  • Hængestol i brunstribet stof
  • Solidt reb til hængestole


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling