Bushnell

(24 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Bushnell

Bushnell - produkter af højeste kvalitet

Kikkerter fra den traditionelle producent Bushnell Optik overbeviser med innovativ teknologi til moderate priser. Bushnell’s produkter sikrer en god sigtbarhed med skarpe og klare billeder - især til observation i naturen og i ujævnt terræn. Outdooratleter har sat stor lid til Bushnell produkter i mere end seks årtier. Udover kikkerter byder produktsortimentet også på GPS udstyr.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Køb Bushnell billigt på campz.dk

Selv det skarpeste syn kan få brug for lidt hjælp engang imellem.

Point of view

Hvis man erude i naturen og skal matche falkeblikket, så må man gøre brug af en kikkert. Den kunne f.eks. være af mærket Bushnell. Bushnell har nemlig været markedsledende inden for sportsoptikker i mere end 60 år. Det amerikanske firma blev grundlagt i 1948 af David P. Bushnell i Japan, som på daværende tidspunkt var besat af de allierede tropper. I dag har virksomheden hovedkvarter i Kansas, USA. Bushnell har specialiseret sig i optikker til stort set alle former for udendørs sport, og produktsortimentet omfatter så forskellige ting som kikkerter, teleskoper, natkikkerter og andet udstyr til nattesyn, GPS-udstyr, riffelsigter, videokameraer, holografiske våbensigter og meget andet optisk udstyr i den absolutte topklasse. Faktisk har Bushnells optiske udstyr adskillige gange vundet priser fra prestigefyldte organisationer. Firmaet beskriver selv sin mission som: ”At udvikle og markedsføre optiske produkter af højeste kvalitet, som øger oplevelsen for udendørs og sportsentusiaster”.
Bushnell outdoor

Til lands, til vands og i luften

Alene inden for kikkerter producerer og sælger Bushnell 14 forskellige produktkategorier til enhver form for udendørs aktivitet, og under hver hovedkategori er der en række produkter. Eksempelvis findes der under hovedkategorien Marine kikkerter tre forskellige modeller med hver deres karakteristika til brug under vandet. At de er vandtætte, siger sig selv. Produktsortimentet spænder utroligt vidt. Hvis man f.eks. er tilskuer til en bestemt sport og vil følge udøverne på nærmeste hold, så er der en kikkert til det, studerer man naturen og fugle, så er der udstyr til det ligesom til jagt og fiskeri m.m. Samtidig findes der optikker til brug både indendørs og udendørs f.eks. på bageste række i teatret, koncertsalen eller i sportshallen, og har man brug for nattesyn, så leverer Bushnell udstyret. GPS er ikke længere et navigationssystem, man har i bilen. Et lille, håndholdt eksemplar kan være til stor nytte i storbyjunglen, eller hvis man dyrker orienteringsløb eller i det hele taget bevæger sig rundt i vildmarken. Og er det samtidig mørkt, kan en laserstråle skære sig igennem den sorteste nat, og natkikkerten kan let opfange forhindringer eller mulige faldgruber. Bushnell leverer også riffelsigter med laserlys, som med største præcision rammer byttet.

Produkter

En netbutik som campz.dk sælger en række produkter fra Bushnell, primært kikkerter og GPS-udstyr. F.eks. Bushnell BackTrack GPS Point-5, som er beregnet på udendørs aktiviteter som løb og vandsport. Den er ikke større end 58 x 87 x 22 mm., og det samme gælder den endnu mindre Bushnell BackTrack Point-3, som kun er 54 x 71 x 21 mm. Bushnell D-Tour GPS er beregnet på cykling og løb. Kikkerterne fra Bushnell er alle små, handy og super skarpe. Linserne leveres i en lang række styrker f.eks. Bushnell Trophy 10 x 42 mm. og Bushnell Powerview Roof Prism 8 x 42 mm. eller 10 x 42 mm. natkikkert Har man brug for nattesyn, så kan campz.dk levere Bushnell StealthView 2 med digitale farver, her er størrelsen 95 x 150 x 51 mm. og vægten er kun 430 gram.
  • Natkikkert
  • GPS til løb og cykling
  • Ultraskarp kikkert


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling