CamelBak

(70 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
CamelBak

Camelbak - praktisk tørstslukker på farten

Udvikleren af den håndfri Camelbak Hydration System lancerede sin verdensomspændende succes på mountainbikescenen. Fordelen ved disse populære rygsække er det integrerede drikkesystem til hurtig hydrering i sportsgrene, såsom jogging, cykling eller bjergbestigning. Selv under barske omstændigheder og i udfordrende terræn, kan den bruges uden at bruge sine hænder. Den flydende forsyning øger også effektiviteten, som kan være særlig vigtigt under high performance sport. Camelbak har udvidet sit produktsortiment og har i nogle år også produceret universal flasker til sport og fritid.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Køb CamelBak online

Hvor gemmer kamelen sine reserver? På ryggen, naturligvis, i sine pukler. Mange, som dyrker udendørs aktiviteter, må også gemme reserver og anden oppakning på ryggen. Så hedder det bare rygsæk, som dem CamelBak fremstiller.

Det kræver en bred ryg

Sjovt nok bruger amerikanerne ofte det tyske ord ”Rucksack” for en rygsæk. Og mange unge danskere, som er ude på deres første store og ofte langvarige dannelsesrejse f.eks. efter gymnasiet, kalder sig selv ”backpackers”, hvilket refererer til al bagagen på ryggeni en rygsæk,og som så kommer til at hedde ”backpack”. Sådan er sproget så finurligt. Men uanset hvad man kalder bagageopbevaringen på ryggen, så er det vigtigt, at den er af bedste kvalitet. Vægtfordelingen skal være rigtig, støtten over skuldre og hofter skal være optimal, og rygsækken skal have en passende ruminddeling.CamelBak L.U.X.E NV Den type rygsække laver firmaet CamelBak.
Men hele ideen med CamelBak stammede egentlig fra menneskets mest grundlæggende behov - tørst!

Vandforsyning på ryggen

I 1988 deltog cykelentusiasten Michael Edison i løbet ”Hotter’N Hell 100”, og varmere end helvede er lige præcist, hvad det er - et 100 mile langt racerløb i den stegende sommerhede i Wichita Falls, Texas, USA. Vand er ensbetydende med at overleve løbet, og der er kun få steder, hvor man kan fylde vandflasken op. Edison, som var uddannet paramediciner, besluttede at fylde en droppose med vand og trække en hvid sok ud over den. Ja, en hvid sok! Så puttede han posen ind under sin cykeltrøje og trak dropslangen over skulderen og satte den fast i trøjen med en tøjklemme, så han nemt kunne nå den med munden uden at fjerne hænderne fra styret. Så kunne Edison drikke, mens han cyklede. Konkurrenterne grinede af ham og fumlede med deres flasker. Edison kaldte sin opfindelse CamelBak, for ligesom kamelerne havde han sit vandreservoir på ryggen. En enkelt af konkurrenterne, Jeff Wemmer, blev dog så imponeret af brandet, at han begyndte at medbringe lignende apparater til cykelløb for at sælge dem. Det kan man kalde en fan! Senere endte da også med at ansætte Wemmer, og i 1993 satte han ud på en ekspedition for at promovere ideen. Han besøgte cykelforretninger fra Florida til Californien med sine motorcykeltasker fulde af den innovative vandforsyning. Når han fik en ordre, faxede han den hjem til fabrikken, og dermed pustede han nyt liv i CamelBak. Det krævede både mod, overbevisning og forestillingsevne at forvandle en droppose og en hvid sok, som med en salgsorganisation bestående af én mand på en motorcykel, til en af verdens førende producenter af drikke-løsninger.CamelBak Podium Chill Og hvad angår dem, der grinede af Edison, så er der stor sandsynlighed for, at de i dag har en CamelBak fæstnet til ryggen eller i deres cykeltaske. I dag er det ikke bare flasker til væske under cykelløb og andre drikkevareløsninger som f.eks. rensningsmidler til vand, det er en bred kollektion af udstyr til udendørs aktiviteter.

CamelBak rygsække

Drikkeflaskerne findes i stort set alle udformninger og materialer, og specialdesignede til en lang række sportsaktiviteter. Men herudover er CamelBaks kollektion i høj grad præget af bagage og især rygsække, ligeledes til mange forskellige udendørs aktiviteter: mountainbiking, roadcycling, downhill og freeride, hiking, backpacking, triatlon, klatring og bjergbestigning. Også vintersport som skiløb og snowboard tilgodeses af CamelBak ligesom løb, fitness og cross country. Deres store udvalg af drikkevands- og bagageudstyr til udendørs brug kan f.eks. man se på netbutikker som CAMPZ.dk. Her kan man let og enkelt bestille det hele i præcist den rigtige størrelse og de farver, man foretrækker. Og skulle det bestilte mod forventning ikke passe, så kan man uden videre diskussion få det byttet.
  • Volt 13 rygsæk med god pasform
  • Flot rygsæk, som kan bruges med drikkesystem
  • Termoflaske til voksne


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling