Craft

(53 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Craft

CRAFT - førende producent af funktionsundertøj

Siden 1977 har CRAFT været aktivt involveret i research og udvikling af ventilation og svedtransporterende egenskaber for forskellige slags materialer. Dette har været essentielt for CRAFT, for at kunne sikre det bedste klima for kroppen i forhold til temperature og fugtforhold som er tættest på kroppen og for optimal performance. CRAFT har en bred vifte af isolerende sportstøj i forskellige stilarter og designet til at forbedre ergonomien og ydeevnen.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Giv din træning mere power med Craft

CRAFT er et svensk firma, der producerer tøj, der er egnet til sport og udendørs aktiviteter. Virksomheden blev grundlagt i 1973 af Anders Bengtsson, og selvom ideen først var at producere undertøj, der var specielt velegnet til at borttransportere fugt, kom produktionen hurtigt ind på anden beklædning, der var egnet til udendørs aktiviteter. Virksomheden er i dag ejet af New Wave Group og har et stærkt fokus på innovation og på at finde materialer, der giver stor bekvemmelighed til alle idrætsudøvere og friluftsmennesker. Med tøj fra denne producent kan man opnå både den maksimale komfort og mobilitet.

CRAFT i tre lag

Alle produkter fra CRAFT er omhyggeligt grupperede, for at brugeren kan få tøj, der er optimalt tilpasset det påtænkte brug. At opdele tøj i lag er noget, der karakteriserer udformningen af tøj fra mærket. Generelt følger de et princip om, at påklædningen skal bestå af tre lag. Første lag er tættest på kroppen, dvs. undertøj og lingeri. Dette første lag er tilpasset til de betingelser, de vil blive brugt i, alt efter om en sporten finder sted i et koldt eller varmt klima. Andet lag udgør så et mellemlag, og her er produkterne opdelt efter graden af det professionelle niveau, brugeren efterstræber.Craft Active Sidst kommer så det tredje lag, der repræsenterer den alleryderste beskyttelse. Her er det sportsgrenen i sig selv, der afgør, hvilket ydertøj, man skal vælge. Det vigtigste for CRAFT er at skabe tøj i materialer, der fører til en naturlig fugtafledning, samt at give tøjet den pasform, der er perfekt til deres forskellige anvendelsesområder. 3-lags teknikken er udviklet med henblik på at kunne borttransportere fugt og væske og dermed gøre idrætsudøvelsen så behagelig som mulig. Det første lag har altid som sin primære funktion så hurtigt som muligt at transportere fugt væk fra huden. Det andet lag skal beskytte og varme, men det skal også stadig kunne borttransportere fugt. Sidst, men ikke mindst er det sidste lag til beskyttelse mod vind og regn. Hvad pasformen angår, så arbejder mærket også på mange forskellige måder for at udvikle de bedste produkter. For eksempel er deres cykeltrøjer altid tilpasset til cyklingens krav om lav luftmodstand. Det betyder, at disse er lavet af holdbare kompressions materialer, som desuden har et design, der er direkte tilpasset for ergonomisk at passe til de bevægelser, der er forbundet med cykling. Brandet benytter sig af detaljeret såkaldt ”body-mapping” for at identificere kroppens svedzoner. Ved at identificere disse er tøjet blevet tilpasset til at have en maksimal væskeafledende effekt. Dette er blot nogle eksempler på, hvordan CRAFT tøj er perfekt for sportsudøvere på alle niveauer.

En dedikeret problemløser

Da Anders Bengtsson grundlagde mærket i Sverige i 1973, startede han ud med at lave detaljerede materiale undersøgelser. Han havde nemlig opdaget, at et stort problem i de fleste sportsgrene var, at når sportsfolk bliver våde på huden på grund af sved, opstår der store problemer i forhold til at udøve deres sport fuldt ud. At finde et materiale og en lag-kombination, som så effektivt som muligt kunne holde idrætsfolk tørre, blev derfor hans primære mission og noget, han var sikker på ville komme mange professionelle idrætsfolk og andre motionister til gode. De første forsøg blev i starten udført ved at veje svedmængden i tøj efter træningsrunder, og til slut kom han til den løsning, der blev grundlaget for tøjet. Ved at gøre brug af polyester og en særlig syteknik, og ved at opdele de beklædningsgenstande i tre lag med forskellige funktioner i fugt afledningsprocessen, var han i stand til at skabe det perfekte sportstøj. I dag er CRAFT et veletableret tøjmærke rettet mod alle former for sport. Det svedafledende tøj er blevet specielt populært blandt cyklister. Virksomheden sponsorerer også en række idrætsfolk inden for forskellige sportsgrene, og ikke mindst det professionelle cykelhold RadioShack-Leopard, der har vundet mange prestigefyldte sejre.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling