Crocs

(124 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sko fra Crocs
Crocs

Crocs - En gummisko, der erobrer verden

Skoene fra det unge, amerikanske brand Crocs Inc., der blev grundlagt i 2002, er både meget lette og komfortable og fås også i mange farver og modeller. Med et frisk design og de antibakterielle samt lugtfrie materiale har Crocs haft stor succes. Crocs er en af verdens førende producenter inden for innovativt, afslappet fodtøj til mænd, kvinder og børn. Alle Crocs sko er lavet af Croslite materiale, som er en revolutionerende teknologi, der giver hvert par sko et blødt, behageligt, let og lugt-resistent design, som Crocs fans kender og elsker. Takket være den høje funktionalitet hos Crocs sko, er Crocs blevet et oplagt valg for mennesker, som gerne opholder sig i naturen og samtidig ønsker god beskyttelse og ventilation til fødderne.

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Køb crocs sko online - campz.dk

Godt velvære starter helt fra bunden – med et par gode sko.

Crocs er fodtøj, man lige kan stikke fødderne i

Tidligere stak man i et par træsko, hvis man skulle en tur ud i haven eller et ærinde hos købmanden. De både kunne og kan fås med og uden bagkappe. De fleste var sorte, men ikke mindst blandt klinikpersonale hos f.eks. tandlægen eller på hospitalet var det almindeligt at gå med hvide træsko. De er jo nemme at tage af, hvis man har fem minutters pause – og lige så hurtige at tage på igen. Crocs Crocband Men som navnet træsko antyder, så er de delvist lavet af træ, nemlig bunden, og det gør træsko til en temmelig stiv fodbeklædning, og det kan man i længden blive ret træt i fødderne af. Det samme gjaldt noget andet fodtøj, som blev meget populære i starten af 1960’erne – de såkaldte ”sundhedssandaler”. Igen en træsål og så en læderrem hen over foden. Navnet fik de, fordi nogle mente, at de var sunde at gå i, bl.a. fordi de var fodformede, så tæerne så at sige havde frit spillerum. Men det er vist en antagelse, man for længst er gået væk fra. Sundhedssandaler findes stadig, men nu er sålen ikke af træ men et blødere og mere smidigt materiale som f.eks. kork eller gummi som sundhedssandalerne fra Birkenstock. Det blev fodtøjet bestemt mere behageligt af, men det skulle blive bedre endnu – med fodtøj fra Crocs! I slutningen af 1990’erne begyndte tre venner – Scott Seamans, Lyndon ”Duke” Hanson og George Boedecker Jr. – at fremstille nogle sko i et 100 % genbrugs-skummateriale med navnet Croslite, som de fik leveret fra den canadiske virksomhed Foam Creations. Materialet Croslite var en nyskabelse, for det kunne anvendes både på land og i vand. Croslite er et materiale af celleharpiks, som former sig selv efter bærerens fod, hvilket giver fysiske fordele, mener mange fodspecialister. De er ergonomiske, lette og de masserer fodsålen, mens man går i dem. I modsætning til de gammeldags stive træsåler. Men inspirationen var netop sundhedssandalerne, og den første sko fra firmaet var primært tænkt som en spa-sko – altså noget fodtøj man kunne have på i f.eks. en spa, i saunaen eller dampbadet og lignende. Men skoen kunne bruges til meget andet, og derfor fik den første model fra Crocs, som de kaldte firmaet, navnet The Beach. Den blev lanceret i 2002 på Fort Lauderdale Boat Show, og de 200 par af The Beach, som var produceret til netop dette show, blev udsolgt.

Krokodillen som inspiration

Hvad navnet Crocs referer til, fremgår tydeligt af firmaets logo – en glad krokodille – på engelsk crocodile, altså en forkortelse af det amerikanske amfibium, der lever både på land i floderne ikke mindst i Floridas sumpområder. Crocs Crocband CamoValg af både navn og logo forekommer indlysende, når man producerer badetøfler og senere også andre typer af fodtøj. I dag producerer Crocs nemlig også sko og støvler f.eks. sportssko som den klassiske sejlersko, golfsko og støvlermen også andre former for udendørs udstyr som tøj, solbriller, dykkerbriller, knæbeskyttelse, ure og tasker. I 2004 flyttede de tre grundlæggere af Crocs produktionen til Tanzania i Afrika, og mærket blev hurtigt populært blandt fritidsentusiaster. Siden flyttede produktionen tilbage til Crocs fabrikkerne i Canada og Mexico, men virksomheden har også underleverandører i Italien, Rumænien, Vietnam og Kina, for der skal produceres rigtigt mange Crocs sko. Faktisk har Crocs frem til i dag solgt over 100 millioner par sko. Crocs har også overtaget tidligere tiders sundhedssandaler blandt sundhedspersonale. Faktisk donerede Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary et stort antal Crocs til personalet på Rigshospitalet i København. Men man skal vogte sig for efterligninger af Crocs, for det er et af de mest kopierede mærker i verden.

Køb Crocs hos CAMPZ.dk

Et udvalg af Crocs kan man købe i netbutikker som CAMPZ.dk. Her kan man finde Crocs sandaler i flere udgaver - som sundhedssandaler med og uden rem om hælen og som de populære strandsko, også kaldet klip klappere. Mange af dem findes også til børn, som glæder sig over de mange og sjove farver, Crocs findes i. Tag en tur rundt i netbutikken CAMPZ.dk og se udvalget af noget af det mest komfortable fodtøj i verden.
  • Blå børnesandaler
  • Gummistøvler til damer
  • Sort klip-klapper til strandbrug


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling