Elite

(5 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Anvendelse

Valgt:
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
Elite

Elite - uovertruffen cykeloplevelse

Elite har i over 30 år kunnet tilbyde cykelverdenen unikke og banebrydende produkter. I et tæt samarbejde med både professionelle og amatør cykelryttere, er det lykkedes Elite at forbedre produkterne, samt nye koncepter er kommet til. Nye produkter er udviklet og designet af interne teams af ingeniøre og forskere, samt testet af cykelryttere i the World Tour. Elite's opmærksomhed for små detaljer og deres mange års erfaring har drevet innovative løsninger som har sat helt nye standarder på markedet. Elite byder på alt lige fra flasker og flaskeholdere til indoor trainers, til aktive ozon cremer for elitepræstationer.

SORTER EFTER
Side1af
1
SORTER EFTER
Side1af
1

Elite drikkedunke online

Elite er et italiensk varemærke, og er en af verdens førende leverandører af hjemmetræningsapparater og drikkeflaskermed beholdere indenfor sportsmarkedet og specielt til cykelbranchen. I over 30 år, mere præcist siden slutningen af 1970’erne, har firmaet haft en stigende succes på grund af deres unikke, revolutionerende produkter til cykelverdenen, som bruges af alle fra eliteudøvere til almindelige motionister. Det er produkter, som bruges i de mest krævende cykelløb, i fitnesscentre og private hjem verden over.

Lidt om Elites historie

Elite er et firma etableret af cykelentusiaster, hvilket også kendetegner medarbejderstaben i dag, og som derfor ved, hvad denne sportsgren kræver, når man skal opnå en optimal træning og præstationsevne. Gennem tiden har de største navne indenfor cykelsporten repræsenteret mærket ved de vigtigste og hårdeste stævner verden over,og denne vej været med til at sætte varemærket på landkortet. For eksempel har brandet sponsoreret Ivan Basso og LiquigasCannondale i over ti sæsoner. Derudover findes også en lang række andre professionelle, som med Elite udstyr har modstået udfordringer og vundet i vigtige løb såsom: Tour de France, Giro d´Italia, World Championships, Paris-Roubaix og andre store begivenheder. Firmaets legendariske produkter udvikles på baggrund af en konstant stræben efter at være bedre og ved at være på forkant med kundernes behov og (frem)tidens tendenser. Elite BociaDet er den engagerede medarbejderstab, det exceptionelle hold af researchere og ingeniører og den konstante feedback fra de bedste cykelryttere og amatørcyklister, der gør, at Elite bevæger sig på det plan, som deres navn netop insinuerer – nemligeliteplanet – når det handler om at levere topudstyr til cykelsporten. Firmaet forstår at smide det ene nye fantastiske produkt på markedet efter det andet. Ved at vælge dette mærke, kan man stole på, at cykeludstyret er funktionelt, af høj kvalitet og har det bedste design. Elites produkter udvikles og testes af de bedste, og sætter standarden indenfor markedet af hjemmetræningsudstyr og drikkeflasker på sportsmarkedet. Deres produkter distribueres over hele verden, og bruges af mere end halvdelen af alle professionelle cykelhold verden over. Der er derfor altmulig grund til at have tiltro til, at man får crème de la crème i cykeludstyr, når man beslutter sig for at investere i Elite.

Elite-produkter og dem du kan finde hos CAMPZ.dk

I CAMPZ.dk har vi et exceptionelt udvalg af Elite drikkedunke og termoflasker, som alle uden undtagelse er lavet i de bedste og mest holdbare plasticmaterialer eller metal alt afhængig af, hvilken model der er tale om. Alle deres drikkeflasker er holdbare både i forhold til atkunne vaskes med varmt vand og sæbe, og er perfekte til at modstå den slidtage, de kan blive udsat for, når man er på farten på cyklen, eller på anden måde bevæger sig i naturen. Med Elite termoflasker kan man stole på, at de drikke man tager med, holder sig enten varme eller kolde under hele forløbet. Når det gælder varme drikke, er du også garanteret, at du kan holde på flasken uden at brænde dig, for dette er der også tænkt på. Et andet vigtigt punkt ved Elites produkter er flaskernes flotte design og det store farveudvalg. Der findes en stil til hver cykel og enhver smag. Hvorfor skulle man ikke kunne være smart, når man cykler derudaf? Vælg en dunk der passer til din stil og dine behov. Med Elite får du uden tvivl et produkt, der lever op til det hele. Men drikkeflaskerne, termoflasker eller almindelige drikkedunke kan også bruges til så meget andet, så det er sådan set kun fantasien, der sætter grænsen. Og hvorfor ikke også have en Elite flaske med på vandreturen, med i bilen, med til fitnesscentret og alle de mange andre steder du skal hen? Elite producerer selvfølgelig også drikkedunksholdere, som sørger for, at flaskerne altid kan sidde fast på en sikker og praktisk måde på cyklen. På den måde kan man nemt og hurtigt kan få noget at drikke, mens man suser af sted, uden at man behøver at stoppe.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling