Houdini

(127 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Trøje fra Houdini
Houdini

Houdini - funktionelt sportstøj med høj komfort

Egne erfaringer med dårlige vejrforhold var med til, at svenskeren Lotta Giornofelice startede med, at beskæftige sig med varmende stoffer til bjergsport. Da virksomheden blev grundlagt i 2001 skete det i samarbejde med designerne Hanna og Eva Houdini. Dette indkluderede funktionelt sportstøj og undertøj lavet af stretch fleece. Det åndbare tøj er behageligt på huden og klarer ekstreme vejrforhold. Derudover er Houdini pioner inden for miljøbeskyttelse: Kollektionerne er primært lavet af genbrugsmaterialer. I 2008 vandt de øko-bevidste trendsættere også prisen som årets sportsoutfit

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Tæt og varmt Houdini tøj

Houdini er et svensk firma, som producerer kvalitetstøj til den aktive sportsudøver og udendørsaktivist, og det er et foretrukket mærke blandt skandinaviske elitesportsudøvere og leverandører af high performance tøj og udstyr. Houdinis varesortiment retter sig både mod herrer, damer og børn og omfatter alt fra undertøj til overtøj til indendørs- og udendørsbrug. Mærket leverer produkter, der er komfortable, praktiske og smarte, samtidig med at de er i holdbart og pålideligt, tidsløst design. Houdinis produkter er ikke kun designet til sport, men snarere til multibrug og til at blive brugt alle tænkelige vejrforhold. Firmaet er særligt anerkendt for sin opfindelse af materialet strækfleece, og som mange af deres produkter laves i dag. Brandet forhandles i det meste Europa, Asien og Nordamerika. Firmaets vision er at fremme en sundere og mere tilfredsstillende livsstil for deres kunder.

Historien bag Houdini

Houdini er et ungt, innovativt og progressivt varemærke med en historie, der går tilbage til 1993. Houdini Power HoudiDet startede med opfindelsen af det revolutionerende materiale strækfleece, som to svenske venner fandt på under en ski- og klatretur til New Zealand. Stoffet var udviklet i forhold til deres egne behov og ønsker til materialet. Strækfleece var grundmaterialet i den første undertøjskollektion, som Houdini lancerede. Det blev hurtigt meget populært, og døren til det internationale marked var åbnet.
Efter succesen med undertøjsprodukterne begyndte man at udvide sortimentet. Den nye linje af tøjprodukter blev kaldt Core Comfort og var høj-performance produkter, som omfattede undertøj, mellemlagstøj, softshell og hardshell jakker. Houdini fører en bæredygtig firmapolitik og produktion, og sætter en ære ikke at belaste miljøet, samtidig med at de udvikler bæredygtige løsninger uden at forringe produktkvalitet og performance. De første bæredygtige produkter kom på markedet i 2007 og satte derefter dagsordnen for udviklingen af efterfølgende Houdini produkter. Aktuelt set er en stor del af deres varesortiment lavet af genbrugsmaterialer og fibermateriale, der kan genanvendes i flere omgange. En stor del af tøjprodukterne er lavet i materialer, der kan nedbrydes, eller som er fuldt genbrugelige. Firmaet har i flere omgange modtaget anerkendelser for sin bæredygtige profil og modtog i 2012 Swedbank prisen. Derudover støtter firmaet udveksling af teknologiske opfindelser i bæredygtig produktion, og samarbejder til dette formål med en lang række leverandører og producenter over hele Europa. Houdinis produktmaterialer bygger på egne højtudviklede, holdbare og unikke løsninger, og dette gælder ikke kun strækfleece, men også deres vandafvisende materialer, deres miljøvenlige stoffer og materialer. I 2010 blev en serie af tøjvarer sat i produktion i materialet Airborn Silk Merino, det kendetegnes som værende ultralet, organisk og nedbrydeligt.

Produkter

Houdinis produkter er tiltænkt multibrug og kan bruges indendørs og udendørs efter behov og til stort set alle former for aktiviteter. Deres tøjprodukter har en høj æstetisk værdi og optimal ydeevne. Houdini SleepwalkerDet tidsløse design gør, at man altid er smart klædt på. Men ikke kun det, man kan også nyde godt af en høj grad af bevægelsesfrihed, ligesom man kan holde sig varm og tør i selv det mest uvenlige klima. Houdinis produkter laves i lette materialer og har en minimal volumen, som samlet er medvirkende til, at man kan rejse lettere og komme længere på sin tur. Houdini undertøjsserie til damer og herrer er lavet i 95 % genbrugt fibermateriale og fås i både lange og korte varianter, som kan bruges hele året rundt. Undertøjet sidder tæt ind til kroppen og tillader en maksimal bevægelighed. Sortimentet i vinterjakker holder én varm og tør de mest ekstreme vejrforhold, det samme gælder dunjakkerne, og ellers kan man også få tyndere jakker til fritidsaktiviteter. Der er et bredt udvalg af vind- og regnjakker ligesom fleecejakker i smarte farver og design. Til brug om sommeren eller indendørs kan man få Houdini skjorter, langærmede og kortærmede dejlige bluser lavet i 75 merino uld samt T-shirts til alle. Udvalget i nederdele viser varemærkets progressive og unikke still, som både er moderigtig, behagelig og praktisk. Det samme kan siges om udvalget af friluftstøj tætsiddende lange og korte bukser, capribukser og regnbukser lavet i strækstoffer, som følger sæson efter sæson. Tre gode grunde til at vælge Houdini tøj:
  • Æstetisk design
  • Høj ydeevne
  • Bæredygtighed
Når du køber Houdinis produkter, får du ikke kun produkter fra et solidt svensk mærke indenfor high-performance tøj, men også produkter, du vil kunne bruge år ud og år ind. Brandet har som mål ikke nødvendigvis at være de største indenfor deres område, men derimod de bedste indenfor deres fag.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling