Icebreaker

(293 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Tøj fra Icebreaker
Icebreaker

Icebreaker - Tøj og undertøj i merinould

Icebreaker bruger merinould, som giver en klimaregulerende effekt. Icebreaker tøj forarbejdes i flere lag af naturlige og højtydende fibre og er dermed en ideel ledsager under udendørsaktiviteter. Tøjet kan både bruges til naturen, sport og fritid og er særligt komfortabelt og fremstillet af højkvalitets materialer. Tøjet beskytter mod kulde, er varmeafledende og lugtfrit. Filosofien bag Icebreaker er baseret på bæredygtighed i tæt samarbejde med naturen. Den newzealandske producent er markedsleder inden for funktionstøj i merinould, og produktsortimentet omfatter idag både undertøj, mellemlagstøj, overtøj, strømper og tilbehør til mænd, kvinder og børn.

SORTER EFTER
Side1af
6
 
SORTER EFTER
Side1af
6

Merinould tøj og undertøj fra Icebreaker

Icebreaker er et new zealandsk varemærke, som siden midten af 90´erne har solgt tøj til herrer, damer og børn indenfor friluftsområdet. Brandet startede ud med et lille sortiment af bluser og leggins i merinould og er i dag verdensførende på markedet for produkter i dette unikke materiale. Firmaet har sine rødder i naturen, og deres produktdesign og løsninger er altid inspireret fra den vilde natur i New Zealand. Icebreaker, som i dag er et verdensomspændende firma, sælger produkter i mere end 3.000 butikker fordelt på 43 lande. Med ekspansionen er varesortimentet også vokset, og firmaet leverer også tøj i andre vindtætte og vandtætte materialer.

Icebreakers historie

Ideen til Icebreaker starter en dag i 1994, da grundlæggeren Jeremy Moon, som på det tidspunkt var en 24 årig marketingstuderende, stifter bekendtskab med merinofåreavleren Brian Brackenridge. Icebreaker DepartureBrian viser ham en termo T-shirt lavet i merinould, Jeremy kunne med det samme lide materialet og begyndte at lægge store planer for et nyt firma. Ideen var at udvikle verdens første Merino Layering System til udendørstøj. Jeremy fik sejlsportsmanden Sir Peter Blake til at prøve en leggins og top prototype, som han bar det i 40 dage, mens han sejlede jorden rundt. Tøjet var en succes og Jeremy fortsatte sin projektidé. Han startede med få penge på lommen, opnåede dog efter noget tid af få både banklån og otte investorer til at tro på hans firmaplan. To af dem, Peter Travers og Noel Todd, er stadig i bestyrelsen. De første år var svære, for mange indenfor friluftsmarkedet havde holdningen, at uld var gammeldags. Men med tro kan man flytte bjerge, og eftersom flere og flere prøvede produkterne blev mærket mere og mere kendt. Folk kunne lide at bære tøjet både i det daglig og i naturen, de kunne lide at det var et naturligt produkt, men mest af alt kunne de lide materialets høje performance. I dag er merinomaterialet anerkendt indenfor friluftsområdet som et effektivt, beskyttende og behageligt materiale, perfekt til brug i det aktive udendørsliv. Icebreaker fik endelig sat sig godt fast på markedet. I dag er der næsten ikke nogen, som ikke har prøvet eller hørt om merinould og dets ekstraordinære egenskaber ligesom varemærkets unikke produktudvalg. Med tiden blev varesortimentet videreudviklet og udvidet med formålet at kunne dække andre facetter af friluftslivet og deres kunders behov. Man kan derfor også finde eksklusivt overtøj, undertøj, mellemlagstøj, sokker og meget andet tilbehør. Hos Icebreaker bruger man ikke kun naturlige materialer i produktionen, der føres i ligeså høj grad en grøn og bærdygtig produktionspolitik. Dette betyder mere konkret, at man ikke går på kompromis, og at profit ikke kommer før miljø. Firmaets historie er exceptionel. Fra at starte op som en enkeltmandsvirksomhed tæller det globale firma i dag hele 350 højtkvalificerede medarbejdere fordelt på henholdsvis deres hovedkontor beliggende i Wellington, New Zealand, og deres internationale kontorer i USA, Australien, Canada, Tyskland, Frankrig, Schweiz og Tjekkiet.

Naturlige produkterne

Icebreakers primære materiale er merinould. Det er et naturligt produkt, som kunderne er glade for. Icebreaker CascadeI dag vil forbrugere være sikre på, at de, når de køber et produkt, ikke skader miljøet unødigt, og at de ikke er med til at støtte underbetaling og dårlige arbejdsforhold i produktionscyklussen. Varemærket har i denne henseende allerede vundet point, for de bruger et materiale, som ikke er udviklet i et laboratorium som andre materialer brugt i friluftsprodukter. Det naturlige skinner også igennem i brandets design, med andre ord: alt det, naturen skaber, er simpelt, effektivt og smukt, og disse principper gælder også deres tøjkollektion. Målet er at designe en stil, som er let og fri, og som får folk at føle, de ikke har noget på. I designprocessen fokuseres i lige så høj grad på funktionalitet og at produktet har en høj performance i forhold til temperaturregulering, svedkontrol, pasform og bevægelsesfrihed. Sidst men ikke mindst er det æstetiske også i højsædet, og det er lige meget, om der er tale om Icebreakers undertøj eller overtøj. Tøjet er figursyet, lægger sig tæt op ad kroppen i en perfekt symbiose og bliver nærmest et ekstra lag hud. Der er ikke overflødige detaljer eller stof, og mange af merinoprodukterne er slim-fit, stilrene og i et tidløst design. Faktisk er varemærkets design-etos netop, at det skal være underdrevet, elegant og altid overraske med en ny feature som for eksempel indadvendte sting, tryk på lommerne eller andet. Icebraker har et stort udvalg af mange forskellige produkter. Du vil altid kunne finde noget som netop passer dig og falder i din smag. Du kan blandt andet finde:
  • Ulundertøj
  • Strømper og sokker
  • Pullovers og hoodies
Der er ingen tvivl: med Icebreakers produkter er du godt udrustet til at modstå al slags vejr på turen. Det er ikke en udgift, men en investering. Du finder alt, hvad du skal bruge til dine udflugter på CAMPZ.dk. Hurtig og sikker levering. Altid lave priser og de bedste tilbud.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling