Jack Wolfskin

(475 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Jakke fra Jack Wolfskin
Jack Wolfskin

Jack Wolfskin - Intelligent, funktionelt tøj og outdoorudstyr

Siden 1981 har Jack Wolfskins produkter overbevist krævende outdoor entusiaster med deres meget høje kvalitet og avancerede funktionaliteter i sport og trekkingtøj og matchende outdoor udstyr. Mærket har en pote som logo og står for: Eksklusiv og praktisk fritidsbeklædning for hele familien samt high-tech udstyr til at modstå vind, vejr og terræn for den perfekte outdoor oplevelse. Jack Wolfskin tilbyder et bredt udvalg af alt det, moderne mennesker ønsker - en pålidelig og slidstærk følgesvend for den ultimative outdoor følelse i moderigtigt design.

SORTER EFTER
Side1af
9
 
SORTER EFTER
Side1af
9

Læs historien om Jack Wolfskin her

Jack Wolfskin er et succesfuldt tysk mærke indenfor sportsudstyr og en af de største leverandører af funktionelt friluftstøj, fodtøj og udstyr i Europa. Brandet er anerkendt for deres produkters høje kvalitet og innovation. Kundefladen rammer bredt helt fra sportsudøvere til den mere generelle befolkning, fordi det er et trendsættende brand. I varesortimentet tilbydes alle de produkter, man skal bruge til turen i bjergene, den oversøiske rejse eller bare dagen i ens lokalområde. Man vil med dette varemærkes produkter altid være godt klædt på til oplevelser. Firmaets mission er enkel. Jack Wolfskin Pine ConeGennem deres produkter ønsker de at motivere folk til at føre en mere aktiv livsstil, at komme ud i det fri og i det hele taget at føle sig lige så tilpas, som var man hjemme. Det er netop derfor, at varemærkets slogan lyder: ”At home outdoors”.

Jack Wolfskins baggrund

Jack Wolfskin blev stiftet af Ulrich Dausen i Frankfurt tilbage i 1981 og hørte i starten under firmaet Sine. Varemærkets lynhurtige succes gjorde dog, at det blev en selvstændigt korporativ afdeling, men alligevel blev det solgt til Johnson Outdoors ti år senere. I 1993 åbner varemærkets første butik i Heidelberg, som siden er vokset til et netværk af over 600 franchisebutikker fordelt på hele Europa og i Asien. Men derudover distribueres deres produkter også til mere end 4.000 specialiserede forhandlere. Varemærket oplever flere ejerskifter og bliver i 2011 opkøbt af Blackstone Group. Jack Wolfskins hovedkontorer har siden 1997 ligget i Idstein i Tanusregionen i Tyskland, og virksomheden beskæftiger sammenlagt mere end 600 personer. Jack Wolfskin har været succesfuld fra starten på grund af en konstant prioritet på innovation og udvikling af nye produkter og materialer. Der føres dertil også en striks kontrol i design- og produktionsprocessens mange faser og omfattende test inden produkterne bliver distribueret ud og når kundernes hænder. Firmaet har et inkorporeret fokus på at være socialt ansvarlig og bæredygtig og har derfor kontrolprocedurer for de fabrikker, hvor deres produkter fremstilles. De går specielt op i, at arbejderne får en rimelig løn og har gode og sikre arbejdsforhold. Dette er også et fokus, de kører udadtil ved at sponsorere non-profit organisationer såsom Fair Wear Foundation, der arbejder for at forbedre arbejdsvilkårene i tekstilindustrien, eller I.C.E. Youth Camp, som arbejder for at gøre unge mennesker mere miljø- og ressourcebevidste.

Om produkterne

Jack Wolfskin har siden starten leveret det ene eksklusive produkt efter det andet indenfor beklædning, fodtøj og udstyr såsom telte, soveposer og rygsække til bjergsporten og fritidslivet.Jack Wolfskin EDS Dynamic Varemærkets innovative og gennemtænkte løsninger er højtspecialiserede og giver brugeren optimale beskyttelse i al slags vejr. Udvalget af fodtøj inkluderer sko, støvler og sandaler til alle årstider og til både frilufts- og bylivet. Skoene er fulde af detaljer såsom ergonomiske indersåler, der tilpasser sig efter fodens bevægelser, ydresåler i let materiale, som sikrer, at man er effektivt beskyttet mod stød og ujævnheder samt en række andre nødvendige finesser. Alt afhængig af hvad skoen er designet til, kan man også regne med at få fuld beskyttelse fra sne, regn og kulde. Inde i skoene kan ventilationssystemer og åndbare materialer være med til at garantere maksimal komfort i varmere perioder eller ved sportsudøvelse. Jack Wolfskins førsteklasses tøjkollektion reflekterer en stor portion knowhow i forhold til kundernes behov og markedstendenserne i forhold til farver og mønstre, der er in. Men varemærket sætter med udgangspunkt i egen innovation også nye traditioner og trends på markedet. Jack Wolfskin er netop kendt for at udvikle anderledes spændende produkter, som ikke nødvendigvis følger mainstreamen i moden. Hvert eneste produkt i kategorierne undertøj, mellemlagstøj og overtøj er alt sammen lavet i moderigtig design, er funktionelt og lavet i materialer, der sikrer optimal bevægelsesfrihed i det aktive liv. Firmaets taske- og rygsækudvalg byder på praktiske tasker i alle størrelser, lavet i lette materialer, med solide bæresystemer og vandafvisende yderstof. Det er tasker, som lever op til det, man har brug for på endags turen i det fri, rygsækturen ned igennem Europa eller bare i den daglige trummerum. I taskeserierne er kodeordene, ligegyldigt hvilken model der er tale om, slidstærke og holdbare materialer, optimal funktionalitet i forhold til fordeling af vægt og volumen, og vigtigst af alt, maksimal komfort.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling