Norrøna

(147 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Outdoortøj fra Norrøna
Norrøna

Norrøna - Velkommen i naturen

Det norske mærke Norrøna står for natur og eventyr! Familievirksomheden udvikler og producerer outdoortøj, og dette gør de med næsten 100 års erfaring. Norrøna har i deres produkter forenet funktionalitet og design i en optimal kombination!

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Norrøna - Til den kvalitetsbevidste og moderigtige friluftsentusiast

Både, når det kommer til naturen og vejrforholdene, kan Norge være et barsk land og leve i og endnu mere at udforske for trekkeren, skiløberen eller campingentusiasten. Terrænet med de store skove, skarpe klipper, ujævne og til tider mudrede overflader, høje, isnende fjelde og de brusende floder stiller store krav til dit udstyr. De hurtigt skiftende temperaturer og det uforudsigelige vejr med pludselige regnskyl eller snestorme kan overrumple selv den mest erfarne eventyrer. Uden slidstærk, vand- og vindtæt påklædning bliver eventyret i den norske natur hurtigt til et mareridt med forfrysninger og sygdom til følge. Det var på den baggrund, at nordmanden Jørgen Jørgensen i 1929 grundlagde Norrøna. Allerede dengang kunne han se behovet for udstyr, der beskyttede mod vind- og vejr, så ingen på grund af utilstrækkelig beklædning blev tvunget til at blive inden døre. Norrøna LyngenErfaringerne fra de krævende norske omgivelser er i dag omsat til en lang række produkter, der skaber glæde og gør gavn blandt friluftsentusiaster i hele verden.

Hårdfør pionerånd, banebrydende design og innovativ teknologi

I begyndelsen fremstillede Norrøna læderremme, kanvasrygsække og bomuldsklæder, der skulle give ultimativ komfort og støtte på turen ud i den norske natur. Det at fremstille avanceret friluftsudstyr i en tid, hvor de fleste klarede sig med hjemmefabrikeret udrustning ud fra de materialer, man lige havde ved hånden, var et banebrydende koncept. Snart omfattede sortimentet også telte, rygsække og soveposer. Dønningerne fra krakket på Wall Street i 1929 kunne imidlertid også mærkes i Oslo, og i 1933 gik Jørgen Jørgensen fallit. Heldigvis fik det ham ikke ned med nakken, og allerede året efter startede han Norrøna op på ny. Da han i 1939 fik til opgave at fremstille udstyr til Vinterkrigen i Finland, var hans virksomheds fremtid sikret. I dag drives Norrøna stadig af Jørgen Jørgensens efterkommere, og grundlæggerens iværksætterånd kombineret med det store fokus på innovation og kvalitet er fortsat virksomhedens kerneværdier. Dette kommer tydeligt til udtryk i Norrønas produkter. De opfandt eksempelvis tunnelteltet til brug i bjergene og var de første i Europa til at anvende Gore-Tex. Norrøna kalder selv deres designprincip for "Loaded Minimalism". Med dette udtryk henvises der til, at deres produkter er udstyret med alle de nyeste teknologiske funktioner, samtidig med at de ser enkle og stilrene ud. Teknologi behøver ikke være klodset og uhåndterligt, når du vælger et produkt fra Norrøna. Det faktum, at Norrønas produkter i årtier er blevet brugt af pionerer inden for bjergbestigning, klatring og langdistanceskiløb, vidner om den høje kvalitet og forståelsen for de behov, der opstår, når man færdes i det fri under barske forhold. Norrøna har været med på verdens højeste bjerge inklusiv Mount Everest, der har krydset de mest øde landområder og indtaget både Nordpolen og Sydpolen.Norrøna Falketind Hertil kommer, at de er blevet tildelt et hav af designpriser. Større kvalitetsstempler fås ikke.

Norrøna er for professionelle såvel som amatører

Gennem de senere år har Norrøna udvidet sine kollektioner til også at omfatte jagtudstyr og sportsgrene såsom skiløb, snowboarding og mountainbiking. Samtidig er der kommet øget fokus på betydningen af godt design. For nutidens kritiske forbruger er det ikke nok at vide, at vi er iført tøj af topkvalitet, vi føler os kun godt tilpas, hvis tøjet samtidig falder i vores kritiske smag - ikke mindst, fordi vi også gerne anvender tøjet til hverdag, og ikke kun når vi er på eventyr. Norrøna har omsat erfaringerne fra de store, verdensomspændende ekspeditioner til at fremstille beklædning, der passer lige så vel til fritidsentusiasten som til den professionelle sportsudøver. Kollektionerne omfatter bl.a. åndbare T-shirts, shelljakker, skijakker, regnbukser, skibukser, huer, handsker og fleecejakker. Designet er muntert og modigt i glade, klare farver, der med garanti vil få dig til at skille dig ud både på skiløjpen og på vej til arbejde. Hos CAMPZ.dk har vi samlet alle vores favoritter fra Norrøna.
 • Norrona lofoten fleecejakke
 • Norrona falketind Hoodie
 • Norrona lofoten Gore-Tex Pro regnbukser
 • Norrona /29 Hue Reversible
 • Norrona lofoten Gore-Tex PrimaLoft Vinterjakke
Har du brug for yderligere udstyr til ferien eller ekspeditionen, eksempelvis drikkedunke, vandresko, rejsetasker, paksække, telte eller lignende, finder du det også hos os - altid til konkurrencedygtige priser.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling