Osprey

(291 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Taske fra Osprey
Osprey

Rygsække, der skaber et ekstraordinært forhold mellem rygsæk og bærer

Osprey grundlæggeren M. Pfotenhauer lavede sin første rygsæk som 16 årig. Efter flere år hvor han solgte sine håndsyede rygsække til passionerede bjergbestigere, begyndte han i 1987 med engrossalg. Idag kontrollerer han stadig kvaliteten af hvert produkt, hvilket garanterer rygsække af højeste kvalitet. Ospreys innovative high performance udstyr afspejler virksomhedens eventyrlyst og deres hengivenhed til udendørsaktiviteter.

SORTER EFTER
Side1af
6
 
SORTER EFTER
Side1af
6

Historien om Osprey rygsæk - campz.dk

Osprey er et solidt nordamerikansk varemærke, der leverer førsteklasses rygsække og tasker til store og små friluftsentusiaster. Med tre årtiers ekspertise og en streng kontrol af design og produktion, er dette firmas produkter absolut topstandard, 100 % funktionelle og holdbare. Ospreys mission er, at skabe innovative high performance udstyr som reflekterer deres dedikation til Adventure og Outdoor. Produkternes gode kvalitet, tjek på detaljer og suveræne bærekomfort har vundet dem mange priser gennem årerne og gjort dem til et af de foretrukne mærker blandt friluftsfolket.

Ospreys baggrund

Virksomheden blev stiftet af Mike Pfotenhauer i 1974 som, motiveret efter en tur i bjergene med familien hvor han havde haft en yderst ubekvemmelig rygsæk med, ønskede at udvikle en mere komfortabel rygsæk med bedre bærestruktur end dem man kunne finde på markedet. Osprey Aura AGMike var kun 16 år, da han lavede sin første rygsæk der levede op til hans krav, og firmaidéen var hjemme. De første år foregik produktionen og detailhandlen i Santa Cruz i Californien. Rygtet om de ekstravagante rygsække bredte sig og satte gang i salget. Virksomheden voksede hurtigt i den efterfølgende tid, flere medarbejdere og flere teknisk avancerede produkter kommer til. I 90'erne flyttes hovekontoret til Cortez i Colorado, og i år 2000 flyttes produktionen til Korea og Vietnam. I 2009 fejrede de 35 års jubilæum, og indfører i denne sammenhæng en livstidsgaranti på alle produkter kaldet All Mighty Guarantee. Mike Pfotenhauer var helt fra starten været hjørnesten, og netop dette, har givet brandet integritet og anerkendelse. Der findes ingen produkter, som ikke har været igennem Mikes hænder, og dette gælder helt fra design til produktionskontrol. Det er denne konsekvente profil, der gør Osprey forskellig fra andre brands på friluftsmarkedet. Osprey fører en stærk social ansvarlig og bæredygtig firmapolitik, og er aktiv i en række konkrete initiativer. En af disse er Opreys Pro Deal Donation Program, hvorigennem man donerer penge til godgørende formål såsom The Breast Cancer Fund, The Women’s Wilderness Institute og The Colorado Environmental Coalition. Fonden modtager 2 dollars for hver solgte rygsæk, dette beløb nåede i 2011 hele 10.470 US dollars. Et andet initiativ er gennem samarbejdet med Access Fund, fonden arbejder for at holde klatresteder åbne og beskytte klatremiljøet.

Om produkterne

Osprey er storleverandør af innovative løsninger, smarte design og nye koncepter indenfor rygsækmarkedet. Det er svært at finde et mærke på friluftsområdet, som kan udbyde et ligeså omfattende og varieret udvalg af rygsække i høj kvalitet. Lige siden firmaets start, har den ene taskemodel efter den anden vundet priser. For at nævne de seneste to, så blev modelen Aether 60 nomineret som Best Buy af Outdoor Gear Lab i 2012, og i 2010 blev Sojourn 25" / 60L Travel Luggage nomineret Gear of the Year i Outside Magazine.Osprey Talon Listen er uendelig lang, og indikerer, at de virkelig gør deres job godt, og at de leverer produkter med maksimal performance. Innovation er kodeordet i dette dynamiske firma, hvor man stræber efter, altid at være på forkant med hvad der rører sig på markedet, finde nye materialer og design. Listen af opfindelser er lang, men nogle af dem der står ud af mængden er: introduktionen af den første rejserygsæk i 1979 kaldet Outlander, en populær klassiker; lanceringen af det ergonomiskformede mavebælte til rygsække i 1998, som siden har revolutioneret rygsækmarkedet for altid og konceptet bærekomfort; introduktionen af modelen Meridian 22 som er den første rejserygsæk med hjul, og, sidst men ikke mindst lanceringen af første hydreringsrygsækkene Hydraulics™ Series i 2010. Dagstursrygsække var hvad Osprey startede ud med, og man kan her finde et af friluftsmarkedets bedste udvalg af funktionelle, rummelige og lette rygsække i smarte farver og design med optimal pasform og bærekomfort. Dette gælder også det kæmpe udvalg af trekkingrygsække. Bæresystemerne sikrer en maksimal komfort selv med fuld oppakning, med gode organisationssystemer i taskerne er man også sikret stabilitet og støtte, når man går derudaf. Udvalget af bæreseler til turen med familien i bjergene eller den daglige transport i byen, er lavet i slidstærke materialer, 100% sikre syninger og bygget op omkring solide letvægter bærestativer. Bærekomforten er i top både for den voksne og for den lille, der sidder behageligt og varmt. Gode grunde til at vælge Osprey:
 • Alsidigt varesortiment
 • Højeste kvalitet
 • Størst værdi
 • Bedste priser
Der er ingen tvivl. Osprey er det bedste valg af taske eller rygsæk til din næste tur eller din daglige færd.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling