PUMA Outdoorsko

(0 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side0af
SORTER EFTER
Side0af

Billige PUMA løbesko

PUMA er et varemærkevare de fleste kender, for hvem har ikke på et eller andet tid i sit liv haft sports- eller fritidstøj, sko eller udstyr i dette mærke? Firmaet leverer et kæmpe udvalg af produkter, og man kan altid være sikker på at finde alt det, man har brug for til ens aktive liv. Varemærket har gennem årene formået at skabe en hel bestemt livsstil, fordi deres produkter er trendsættende og reflekterer modebevidsthed, stil og sportslighed i det daglige. Firmaets egne unikke design er baseret på historisk knowhow, og det har gjort det til et af de førende indenfor deres branche. Puma sko PUMA producerer konsekvent innovative, smarte og praktiske produkter til motionister og fritidsentusiaster. PUMA sko er netop noget du finder et stort udvalg af, her på campz.dk.

Om PUMA

PUMA, der er af tysk oprindelse, har en historie der går tilbage til 1924 hvor brødrene Adolf og Rudolf Dassler havde skofabrikken Gebrüder Schufabrik. Grundet indbyrdes stridigheder blev produktionen delt op i 1948, mens Adolf startede en produktion under det også yderst velkendte sportsmærke Adidas, var det Rudolf som indledte sin egen produktion af sko under navnet PUMA. Firmaet opnåede hurtigt stor succes indenfor løbesporten, og i 1954 brød Henz Fütterer 100 meter verdensrekorden i Japan, da han bar PUMA sko. I 1958 blev det velkendte firmalogo introduceret med pumaen og stregerne i sportstøjet, som siden da er kommet til at symbolisere sportstøj generelt. I 1960 var firmaet den første fabrikant, der indførte den avancerede teknologiske vulkaniseringsteknik, som samler sål og den øvre del af skoen. I 1962 vandt Pelé verdensmesterskabet i fodbold i Chile – iført netop dette mærkes fodboldstøvler. Brandet har i de følgende årtier en lang historie med atleter dér, mens de har båret Puma sko, har sat nye rekorder og vundet medaljer i de olympiske lege. I dag har PUMA en personalestab på over 11 tusind medarbejdere på globalt plan. Deres varer leveres i over 120 lande, og den årlige omsætning var i 2011 på over 3 millioner euro. Firmaet er noteret ved Frankfurt og München´s børsmarkeder. Puma Group ejer varemærkerne Puma, Cobra Golf og Tretorn og har hovedkvarterer i Herzogenaurach i Tyskland, Boston, London og Hong Kong.

PUMAs varesortiment

Firmaets produkter er rettet mod alle grene af sportsverdenen og byder på både funktionelt, smart og komfortabelt tøj og sko til aktiviteter, der rangerer bredt helt fra løb og til sejlads. PUMA samarbejder med designervaremærker som Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro og Sergio Rossi hvilket bidrager til, at deres produkter er fashionable og sættes i forbindelse med folk, der lever i nuet, holder sig i form, er kreative og etiske i deres livsstil. Varesortiment i PUMA sko er bredt, men det er især udvalget af løbesko, der er det absolutte stjerneprodukt fra denne producent. I vores internetbutik kan du netop få det bedste indenfor denne kategori af sko. Du kan også finde alt andet fra denne producent, og dermed klæde dig godt på fra inderst til yderst i dit aktive liv. Du er garanteret optimal komfort, bevægelsesfrihed og isolering, hvilket bidrager til, at du kan øge din præstationsevne.

PUMA sko hos Campz.dk

Når du tager et kig på vores flotte udvalg i PUMA sko, vil du hurtigt lægge mærke til de levende farver og moderigtige design, som mærket tilbyder. Der er noget for enhver smag. Du kan desuden finde sko, som passer præcist til det behov du har, det værende sig om du løber i naturen på grustier, på asfalt i byen, på en idrætsbane, som motionist eller måske ligefrem konkurrenceløb på eliteplan. De fleste af PUMA sko er derudover ikke kun løbesko men multisko, som gør, at man kan bruge dem hvor som helst og når som helst. De generelle træk for al PUMA fodtøj er levende farver og flotte farvesammensætninger, holdbare og lette materialer, som gør, at skoene ikke kun er optimale i enhver udøvelse men også, at de holder i lang tid. Du vil også altid kunne se, at fodtøjet har en perfekt tilpasning til fødderne, sålerne er bløde og affjedrende, og skoene er åndbare. Her på Campz finder du PUMA sko inddelt i følgende typer:
  • Løbesko neutral
  • Løbesko konkurrence
  • Løbesko stabilitet
  • Løbesko terræn
PUMA formår på baggrund af deres ekspertise, fokus på innovation og hele tiden være på forkant deres kunders behov, at nå ud til forbrugere på alle planer.

Når du køber varer på Campz.dk

PUMA sko er en sikker vinder, mærket står i sig selv for garanti, komfort og holdbarhed. Her på Campz.dk kan du helt sikkert finde det fodtøj, som passer perfekt til dig og din familie. Der er modeller til alles behov samt farve- og design præferencer. Husk, at når du køber varer gennem vores onlinebutik, får du, udover producentens garanti, også 100 dages returret i tilfælde af, at skoene ikke passer alligevel, eller at du hellere vil have det byttet til noget andet. Det kræver kun, at varens emballage er intakt, og at du kan fremvise kvitteringen. Vi ønsker dig held og lykke med dine nye PUMA sko!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling