CamelBak Drikkedunke

(1 Produkt)

  Farve

Valgt:
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Den aktive krop har et større væskebehov

Kroppen har brug for væske. Mængden afhænger af kroppens størrelse, men som hovedregel ligger det basale behov for væskeindtag på et par liter om dagen. Behovet stiger markant, når kroppen er fysisk aktiv, og man sveder. Enhver form for fysisk træning er en udfordring for kroppen, og med en CamelBak drikkedunk ved hånden, kan du hjælpe din krop med at yde mere. Uanset hvilken sport du udøver, kan du få brug for en CamelBak drikkedunk. CamelBak drikkedunk Online Shop

Træningen I fokus

I nogle sportsgrene er det ikke umiddelbart hensigtsmæssigt, at stoppe op for at drikke. Her er en CamelBak drikkedunk med indbygget sugerør særligt velegnet, idet man ved hjælp af sugerøret kan holde hovedet i samme position, imens man drikker. Så kan man fortsætte med at holde fokus på sin træning, alt imens man dækker væskebehovet.

Tørst på vandretur

Vandreture anses ofte ikke som en decideret sportsgren, men alle der har været på vandring ved, at det også er fysisk hårdt for kroppen. På vandreturen er det, om nogen steder, ekstra vigtigt at have en god drikkedunk med sig. I den vilde natur, hvor vandring giver den bedste oplevelse, kan der være langt til den nærmeste kiosk, når behovet for en kølig tår væske melder sig. Her kan en CamelBak drikkedunk med thermofunktion eller en med stor volumen være ekstra nyttig. For eksempel:
  • CamelBak Podium Big Chill
  • CamelBak Chute
  • CamelBak Groove
En CamelBak drikkedunk er lækagefri og nem at rengøre. Alle dele kan vaskes i opvaskemaskine og er desuden 100% BPA-fri. Drikkedunkene findes i flere forskellige farver, designs og materialer, bl.a. brudsikker plastik og ædelmetal.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling