Platypus

(31 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Platypus drikkeløsninger

Platypus laver drikkeløsninger til brug ved sport og friluftsliv. Hydreringssystemerne, som findes på CAMPZ.dk, er funktionelle, lette og fremstillet i materialer af høj kvalitet.

Mærkets historie

Cascade Designs blev grundlagt 1971 af ingeniører, som nyder friluftlivet. Siden da har de lavet produkter i høj kvalitet, som gør det nemmere og sjovere at opholde sig i den natur der omgiver os. I 1996 grundlagde de Platypus, efter frustration over de klodsede drikkeløsninger der ellers fandtes til formålet.
BPA findes i mange produkter af plastic, f.eks. vandflasker, sutteflasker, cd-covers og legetøj. Stoffet er bevist hormonforstyrrende, og Platypus undgår det helt i samtlige produkter.Platypus Big Zip Indersiden er belagt med 100% BPA-frit polyethylen, som er garanteret smags- og lugtfrit.

Sprinter-serien

Sprinter-serien er lavet til brug under ekstreme forhold, og egner sig godt til vandring og bjergklatring. Rygsækken har holdere til både vandrestav, ishakke og hjelm, og er vandtæt, også ved sømmer og lynlåse. Designet er holdt simpelt, og funktionaliteten er i top. Hydreringssystemer kan indeholde 3 liter i et separat rum i tasken. Tasken har et stærkt hoftebælte, som har lommer til mindre ting, som er gode at have på et lettilgængeligt sted. Tasken kommer i to forskellige størrelser. Den mindre 25 liters version egner sig godt til dagsture, og har rigeligt plads til både udstyr og nogle lette måltider til undervejs. Hydreringssystemet optager 3 liter af taskens samlede volumen, og den har dermed 22 liter til anden oppakning. Den større udgave har en samlet volumen på 35 liter, hvoraf også 3 liter er tildelt hydreringssystemet. Denne rygsæk har desuden en aluminiumsramme, som sørger for stabilitet og optimal fordeling af vægten på ryggen, så den kan være behagelig at bruge i mange timer af gangen.

Filtrering af vand med tyngdekraft

Gravityworks Vandfilter filtrerer vand fra søer, åer eller bække til rent drikkevand. Det, som adskiller den fra andre vandfiltre er mekanismen der filtrerer vandet. Traditionelle vandfiltre virker ved at vandet pumpes gennem et filter. Det kræver både tid og kræfter, hvor GravityWorks gør brug af tyngdekraften. Systemet består af to beholdere, hvoraf den ene fyldes med beskidt vand. Beholderne forbindes af en slange med et filter, og posen med beskidt vand placeres højere end den tomme pose, det være sig på en gren, en sten, en bil eller et telt. Efter endt filtrering rengøres filtret ved bytte rundt på beholderne, således at en anelse af det rene vand løber tilbage gennem filtret. Hver af de to beholdere kan indeholde enten 2 eller 4l, så når lejren ikke ligger umiddelbart ved siden af en vandkilde kan den første omgang vand filtreres med det samme, hvorefter posen til beskidt vand fyldes igen, og en klemme lukkes om slangen. Således kan systemet transportere op til 8 liter vand af gangen. GravityWorks filtrerer vandet op til 1,5L i minuttet, og er dermed både let, fleksibel og hurtig.

SoftBottle

SoftBottle fra Platypus er en drikkeflaske i blødt plastic. Flasken er designet så den foldes sammen og er helt flad når den er tom. Når den er fyldt med vand kan den stå, passe i runde kopholdere, flade lommer eller enhver hånd. Flaskerne fås med tre forskellige løsninger: almindeligt skruelåg, push-pull-cap, som på traditionelle drikkedunke, og HyperFlow-ventilen, som sørger for at vandet løber hurtigt ud af flasken, uden at dryppe, selv når det skal gå stærkt. Flaskerne fås i mange farver og i to forskellige størrelser, 0,5L og 1L. Platypus SoftBottle er et godt alternativ til traditionelle flasker. Platypus SoftbottleDe er mere fleksible og fylder næsten ingenting når de er tomme. Én flaske af almindeligt hårdt plastic vejer det samme som 5 SoftBottles, som i øvrigt også er et meget miljøbevidst valg. Deres lette vægt gør at der selvsagt er brugt mindre materiale og mindre energi til hver enkelt flaske, og så er den selvfølgelig meget genanvendelig. SoftBottle er en ren løsning og hver flaske kommer med Clean-Taste garanti.

Hydrering på dagsture

Tokul XC-serien er ideel, når du har brug for en minimal mængde oppakning og maksimal komfort med hydreringssystemet. Rygsækkene er perfekte til cykling og mountain-biking med deres værktøjslommer, hjelm- og lygte-fæstne og aerodynamik. Taskerne kommer med hhv. 1, 3 og 5 liter volumen ud over de 2 eller 3 liter, som hydreringssystemet optager, og systemet tilbyder dermed en løsning, uanset om du er kun har brug for vand, næring og værktøj, eller om du er til heldagsture og har behov for plads til lidt skiftetøj og

PlatypusPreserve

Fra en flaske vin er åbnet skal den helst drikkes inden for 2-8 timer. PlatypusPreserve er beholdere til vin, som gør det muligt at opbevare en åben flaske vin meget længere. Flere faktorer spiller ind på ødelæggelsen af vin, og ilt er en meget væsentlig en af dem. PlatypusPreserve er en beholder, som vinen hældes over i, hvorefter overskydende luft let presses ud, takket være det bløde materiale, og den første faktor, ilt, er elimineret. Andre faktorer temperatur og UV-stråler (lys), kan let håndteres ved at placere beholderen på et mørkt og køligt sted. Dette system gør det muligt at åbne en flaske vin for at drikke et enkelt glas, eller at åbne flere forskellige flasker, f.eks. for at tilpasse perfekt til et måltid.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling