Polar

(43 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Anvendelse

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Polar

Træning er kun begyndelsen

Siden 1977 har Polar været førende på markedet for pulsmålere. Med vedvarende teknisk innovation hjælper Polars produkter dig med, at forstå kroppens signaler korrekt for dermed at kunne træne mere effektivt. Dette er garanteret af Polars mange års ekspertise i områderne for sport, fysiologi og elektronik. Polars produkter hjælper dig med at få det bedste ud af din træning og at nå dine personlige mål. rn

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Polar online shop

Det finske mærke Polar er pionerende og ledende indenfor markedet af nye teknologiske løsninger til sportsverdenen, og gør sig specielt indenfor pulsmålere. Brandet fremstiller højtudviklede pulsure til engagerede motionister og til alle konditionsniveauer. Gennem innovation og unikke løsninger, har virksomheden været med til at ændre den måde atleter træner på for altid. Produktudvalget er specialiseret samtidigt med at være varieret, og omfatter alt fra Polar Fitness pulsure, løbeure, pulsure specielt til multisport og andet tilbehør. Pulsurene kan vise alt fra detaljeret information om basale pulsfunktioner, til at give orientering gennem indbyggede GPS funktioner. Pulsure er med til, at give den sportsudøvende mulighed for en mere dybdegående træning, til at effektivisere forløbet ved at give relevant og vigtig data om konditionen, og i sidste ende optimere resultater.

En ekstraordinær historie

Varemærket har sin oprindelse tilbage til midten af 70'erne, da ideen om bærbare pulsmålere opstod på en langrendsløjpe.Polar M400 Der fandtes på den tid ikke nogen på markedet, og året efter blev de sat i produktion. Polar blev grundlagt i 1977 i byen Oulu i Finland, i et område som er kendetegnet for at have nogle af Europas mest udfordrende naturområder, og derfor et ideelt sted at teste produkter. Siden har virksomheden ikke gjort andet end at ekspandere. I dag tæller medarbejderstaben 1200 medarbejdere fordelt over hele verden, firmaet har 26 datterselskaber og et distributionsnetværk som når 35.000 detailhandlere i 80 lande. Alt dette er opnået på baggrund af talentfulde og ambitiøse medarbejdere, kombineret med ekspertise indenfor sport, fysiologi og elektronik, elementer som i deres produkter går op i en højere enhed. Firmaet har en tre årtier land historie med at udvikle nye produkter og lave højteknologiske løsninger til sportsfolket. I 1979 fik firmaet patent på trådløs pulsmåling, og i 1982 opfinder de den første trådløse pulsmåler. Siden da er Polar blevet anerkendt for at levere gode produkter, som både er med til at motivere folk til at komme i gang med at motionere, og som kan give den sportsudøvende basal information om konditionen. Brandet tilbyder avancerede træningssystemer til elitesportsudøvere og almindelige motionister indenfor en lang række af sportsgrene. Udover at tilbyde deres unikke produkter, yder Polar også professionel rådgivning og støtte til at hjælpe folk med at starte en sundere livsstil, til at holde vægten og til at forbedre atleters sportsmæssige præstation. Et eksempel er udviklingen af træningsprogrammet Smart Coaching. Med dette redskab kan man vurdere sin daglige træning, lave individuelt tilpassede træningsprogrammer med en anbefalet intensitet. Det er et system der er nemt at betjene, alle kan være med fordi programmet er let at tilpasse til egne personlige behov. Polar fører en miljøansvarlig firmapolitik og produktionsstruktur, som gennemskinner produktionen af deres varer hele vejen igennem ved at have kontrol over alle forløb. Firmaet udvikler egne design og materialer, selve fremstillingen foregår på egne installationer hvor der føres streng kontrol med affald og spild, samtidigt med at der stilles store krav til forhandlerne, som alle er specialiserede indenfor deres felt.

Polars pulsure

Polar har et bredt udvalg i pulsure til alle sportsgrene, som gør at alle kan optimere og forbedre deres træning. Hvert produkt har funktioner rettet mod et bredt publikum som indbefatter alt fra almindelige motionsentusiaster til udholdenhedsatleter og professionelle sportsudøvere. Pulsurenes funktioner rangerer fra at kunne give grundlæggende oplysninger om distance, hastighed og puls til almindelig konditionstræning, til mere avancerede elementer såsom træningsprogrammer, træningsfeedback og GPS løsninger til cyklister og løbere.Polar V800 Der er tale om pulsure til håndled og til montering på for eksempel et cykelstyr. Det er pulsure som kan bruges af multiatleter og krydstræningsudøvere, og kan også måle pulsen i vandet via en hybrid sender. Fitness pulsurene, som hjælper motionisten til at forbedre kondition, træningsrutiner og denne vej optimere resultater og performance, kan også have indbyggede træningsprogrammer og give personen feedback efter endt træning. Produkterne er lavet i Polars egne opfundne materialer, som garanterer for produkternes holdbarhed og funktionalitet i alle vejrforhold. Urene er lette og behagelige at have på, og de tekniske features er letforståelige og brugervenlige, således at alle kan være med. Gode grunde til at købe Polar pulsure:
 • Specielt designede løsninger
 • Præstationsoptimering
 • Kontrol af fedtforbrænding
 • Træningsvejledning
 • Træningsfeedback
Polar pulsure er et stykke uundværligt tilbehør til motionsentusiasten og den professionelle atlet. De er perfekte til alle, der ønsker enten bare at komme i form, forbedre konditionen, optimere performance eller i det hele taget have kontrol over egen sundhed og udvikling.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling