Salomon

(348 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Salomon
Salomon

Salomon - vi gør, hvad vi siger

Salomon blev grundlagt i 1947 i de franske alper og gælder idag som en af de førende producenter inden for bjergsport. Virksomheden har med sin mangeårige erfaring og store entusiasme for bjergsport været i stand til at udvikle innovative produkter på højeste niveau. Med den nyeste udvikling af deres produkter, som sørger for mere frihed og bedre ydeevne er Salomon en af de mest værdsatte leverandører af outdoorudstyr.

SORTER EFTER
Side1af
7
 
SORTER EFTER
Side1af
7

Salomon sko gør turen lettere

Salomon er et anerkendt mærke indenfor outdoor, der producerer sportstøj og udstyr i højeste kvalitet og i flotte designs til en lang række friluftsaktiviteter indenfor bjergsport, skiløb, trekking og lignende. Varemærket er specielt yndet blandt friluftsmennesker, der sætter pris på at have det mest innovative og smarteste tøj og udstyr til deres udendørsliv, og som ikke går på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Her på CAMPZ.dk finder du et bredt udvalg i dette mærkes eksklusive produkter indenfor beklædning, fodtøj og andet tilbehør. Du kan være sikker på at være klædt på til at kunne klare selv de mest ekstreme miljøer og vejrforhold med Salomons produkter. Tag et kig; du finder helt sikkert det, du har brug for til din tur eller hverdag.

Om Salomon

Salomon er et fransk firma, som blev grundlagt i de franske alper af Georges Salomon tilbage i 1947. Salomon X-TourMålet har siden starten været at producere og udvikle det bedste tøj og udstyr til brug indenfor især bjergsporten – produkter som kan være med til at få sportsudøvere til at forbedre deres præstationsevne i det fri, således at de kan blive ved med at udfordre sig selv. Firmaets produkter er derfor tiltænkt at tilbyde udendørsentusiasten det bedste tøj og udstyr på markedet. Det er produkter, som er højtudviklede og gennemtestede, og som garanterer brugeren maksimal sikkerhed i udøvelsen af selv de mest ekstreme sportsaktiviteter. Alle Salomons produkter er fremstillet i holdbare og slidstærke materialer, samtidig med at de er smarte og trendy. Med et konstant fokus på kvalitet, sikkerhed og innovation, har firmaet formået at sætte sig fast på verdenskortet og leverer i dag til mere end 50 lande verden over. Deres produkter er særligt anerkendte for den høje kvalitet og flotte design. Salomon har en lang historie indenfor outdoormarkedet, og er netop stolte ikke kun af deres mangeårige erfaring, som baserer sig på en passion for udendørslivet i bjergene. Det er firma som tænker på deres kunders reelle behov, det er et firma, som er i konstant kontakt med omgivelserne hvori deres produkter bruges, og som ser fremad for at være på forkant med markedet.

Et bredt produktudvalg til sportsudøvere på alle niveauer

Tag et kig på det brede sortiment her på CAMPZ.dk, du kan få alt til turen i det fri. Om det bare er en almindelig trekkingtur eller en ekstrem tur i bjergene over flere dage, kan du være sikker på, at du finder det tøj og udstyr, du har brug for uden at skulle lede hos andre producenter. Det bedste er, at du kan være 100% sikker på at få produkter i den bedste kvalitet, som er udviklet på baggrund af et historisk knowhow. Salomon leverer tøj og udstyr til følgende aktivitetsområder:
  • Trailrunning
  • Hiking
  • Bjergsport
  • Langrend
  • Alpinskiløb
Indenfor hver af ovennævnte kategorier fås specielt designet tøj, udstyr og tilbehør, som man kan have brug for til netop denne aktivitet. Salomon SquarreHer på CAMPZ.dk finder du for eksempel et kæmpe udvalg af Salomons overtøj, som inkluderer alt fra regnjakker, hard- og softshelljakker til fleecejakker. I benklæder fås trekkingbukser og shorts. Alt tøj er fremstillet i slidstærke materialer. I mellemlagstøj finder man hos os smarte T-shirts eller skjorter lavet i lette materialer, ligesom lidt tykkere lag som hoodies og fleecepullovers, som kan bruges som øverste lag i de lidt varmere perioder af året. Kendetegnet for alle beklædningsdele fra Salomon er, at det føles let at have på og bevægelsesfriheden er i top. I Salomons varesortiment er udvalget af fodtøj nok stjernen. Du kan her få alt i sports- og fritidssko til damer og herrer, og solide trekking- og vandresko til en tur i det fri, men de er også perfekte til det våde, kolde danske klima. Men selvom Salomon producerer specialiseret og højteknologisk udstyr og tøj, er det i lige så høj grad også tiltænkt til at kunne bruges i det daglige. Det er netop det unikke i produkternes tidløse design og smarte farvesammensætninger, der gør, at man kan bruge det i bymiljøet ligesom i den frie natur. Ved at bære Salomon tøj eller sko skiller man sig ud fra mængden på en trendy måde, samtidig med at man er praktisk klædt til al slags vejr og aktiviteter.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling