speedo

(188 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
speedo

Speedo - bademode til både professionelle og amatøre

Siden 1914 har den australske producent MacRae Knitting Mills udvidet sit produktsortiment med svømmeartikler. Topmærket Speedo markerede begyndelsen og navnet Speedo blev hurtigt et synonym for badetøj i engelsktalende lande verden over. Udover badetøj tilbyder Speedo også produkter af høj kvalitet inden for svømmeartikler som f.eks. svømmebriller.

SORTER EFTER
Side1af
4
 
SORTER EFTER
Side1af
4

Speedo svømmeudstyr på campz.dk

Speedo er et australsk varemærke og verdenskendt indenfor svømmesporten. Firmaet fremstiller noget af verdensmarkedets mest avancerede og sofistikerede badetøj og udstyr. Deres kundeflade inkluderer alt fra elitesportsudøvere på højeste plan til almindelige motionister. Efter mere end 100 år i branchen, har firmaet etableret sig som et absolut ledende mærke indenfor sit felt, og de leverer år efter år svømmetøj i høj kvalitet og fashionable designs og alt i svømmetilbehør såsom svømmebriller og hætter i holdbart og slidstærkt materiale. Firmaets lange historie og opbyggede ekspertise kommer deres kunder til gode, fordi de kan tilbyde unikke produkter, som sætter standarden for andre mærker. Hos Speedo er man konstant i kontakt med kundernes behov for at opfinde og videreudvikle nye produkter og materialer, fordi de ved hvad svømmere skal bruge for at kunne yde og nyde mere, når der svømmer derudaf. Speedo Allover Digital Her på CAMPZ.dk er vi stolte af at kunne tilbyde dig et udvalgt af dette eksklusive mærkes produkter.

Historien bag Speedo

Speedo blev etableret i 1910 af skotten Alexander MacRay, som tidligere var emigreret til Australien. I starten producerede han undertøj, men med årene udvidede han sortimentet til også at fremstille svømmetøj. Fra 1924 og frem blev firmaet kendt under navnet Speedo, opkaldt efter deres revolutionerende figurformede snit kaldet ”Racerback”, som tillod en hurtigere og mere effektiv svømning, og som i dag er en klassiker indenfor svømmesporten. I 1929 og frem blev de første svømmedragter produceret og blev, ved hjælp af den dygtige svenske svømmer Anne Borg, et kendt mærke. Siden da er firmaets succes og udvikling steget stødt både i forhold til omfanget i produktion, varesortiment og distribution af deres produkter. Firmaets styrke har sit udgangspunkt i, at de fra starten har formået at være på forkant med nye tendenser indenfor mode og sport, samtidig med at de har kunnet leve op til kundernes behov og præferencer. I 1946 blev bikinien opfundet i Paris, og hos Speedo satte man straks en bikiniproduktion i gang. Dette blev dog ikke i alle lande set med gode øjne og i hjemlandet Australien, blev deres produkter bandlyst. Den todelte model ansås for at være uanstændig. Dette er kun ét eksempel på, hvordan firmaet har forstået at satse på fremtiden, men det er også deres fokus på research og innovation, der har en stor del af takken for deres succes. I 1970’erne var Speedo, for eksempel, det første firma til at producere svømmetøj i nylon/elastan. Dette materiale har siden da revolutioneret svømmetøjsmarkedet. Andre nævneværdige bedrifter, som har haft en kæmpe betydning for alle, der elsker at svømme, var indførelsen af det klorinresistente materiale ”Endurance” i 1994. Og sidst men ikke mindst, introduktionen af det fantastiske ”Fastskin” i 2000, som i dag bruges på alle svømmeniveauer, fordi det øger svømmehastighed og komfort, der var designet til at bringe svømmedragt og svømmetilbehør sammen. Speedo er et mærke, der altid har været forbundet med anderkendte svømmenavne og medaljevindere indenfor en lang række af svømmekonkurrencer og de Olympiske Lege. Speedo EssentialBlandt de store navne, som knyttes til firmaet, er blandt andet Michael Phelps, en amerikansk svømmer og specialist i butterflystilen. Andre navne som skal nævnes er for eksempel:
 • Amerikaneren Brendan Hansen
 • Canadieren Brent Hayden
 • Australieren Bronte Baratt
 • Amerikaneren Dana Vollmer
 • Australieren Eamon Sullivan
 • Australieren Ellen Fulliton
Listen af verdenskendte svømmere er lang, og dette var kun enkelte udvalgte navne. Speedos vedvarende fokus på nytænkning har gjort, at de stadig efter mange år i en branche, som ændrer sig konstant i overensstemmelse med nye teknologiske opfindelser og mode, har formået at sætte trenden indenfor svømmemarkedet.

Speedos produkter

Speedo fremstiller et bredt udvalg af svømmetøj til damer, herrer og børn. Tilbehørssortimentet er varieret og rangerer helt fra svømmebriller i alle prisklasser, svømmehætter, næseklemmer og meget mere. På CAMPZ.dk sælger vi Speedo svømmebræt i forskellige former designet til brug i vandsporten. En model er eksempelvis Speedo Pullkick Svømmebræt, som fås i rød eller lyserød. Brættet er tiltænkt til at blive brugt i udøvelsen af vandgymnastik, men kan også sagtens bruges til andre sportsaktiviteter i vandet. Brættet er formet til, at man kan hvile med begge arme samtidigt, og er derfor perfekt til dem, som skal opholde sig i længere tid i vandet, hvor de måske ikke kan nå bunden. Et andet produkt, som skal nævnes, er Speedo Pullboy Svømmebræt, som også fås i rød og lyserød. Dette bræt er ligesom det foregående egnet til vandgymnastik og andre aktiviteter indenfor svømmesporten. Dette bræt har dog en helt anden form og ligner et ottetal. Den anatomiske form er praktisk, til når man skal bevæge sig fremad. Brættet er formet til, at man kan ligge komfortabelt ovenpå, samtidig med at der i siderne er plads til armenes bevægelser. Alle produkter fra Speedo er i topkvalitet og lavet af holdbare materialer. Med et Speedo svømmebræt kan du føle sig sikker i vandet; det hjælper dig til at holde dig oppe og til at komme hurtigere og smidigere fremad.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling