The North Face

(514 Produkter)

  Anvendelse

Valgt:
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Jakke fra The North Face
The North Face

The North Face - Verdens førende inden for outdoortøj og udstyr

Siden grundlæggelsen i 1966 i San Francisco har The North Face etableret sig som den førende på markedet inden for innovativt og funktionelt tøj og klatreudstyr. Siden 2008 er den amerikanske virksomhed blevet miljømærket og forbrugermærket. The North Face kræver fokus på miljøbeskyttelse, sundhed og sikkerhed i hele produktionensprocessen. Missionen for The North Face er, at udvikle og designe det bedste outdoorudstyr, yde støtte til bevarelsen af den vilde natur og inspirere til en global interesse for at udforske naturen. The North Face er en pionér og sætter helt nye standarder.

SORTER EFTER
Side1af
10
 
SORTER EFTER
Side1af
10

The North Face outdoortøj og udstyr på campz.dk

“The North Face” er den engelske term for den koldeste, mest isede og mest ubarmhjertige side af et bjerg; den nordlige. Det er et navn der giver udtryk for den eventyrlyst og det mod på udfordringer, som ligger bag mærket. Ganske ironisk startede The North Face langt fra snebeklædte bjerge, nemlig på en strand i San Francisco, hvor to vandreentusiaster i 1966 åbnede en lille butik med udstyr til vandring og bjergsport. Butikken fik hurtigt stor succes og flyttede i 1968 til den anden side af San Francisco Bay, hvor de snart begyndte at producere deres eget tøj og udstyr. The North Face Litewave I løbet af 60'erne blev brandet hurtigt populært blandt sportsfolk, og The North Face sponsorerede ekspeditioner til de mest uberørte og ekstreme steder i verden. I 1980'erne gik de ind i skiverdenen og udfordrede grænserne, da de tilføjede skitøj til kollektionerne. Nu er de en af de absolut største producenter af outdoor-udstyr og tøj, og er et kendt og meget respekteret mærke.

Produkter til alle ekspeditioner

The North Face har et engageret team af sportfolk, som tager på vilde ekspeditioner i hele verden. Sportsfolkene stiller høje krav til tøj, sko og udstyr, som ikke altid kan stilles med nuværende teknologi og viden. Det får researchere, designere og produktudviklere til først at gå i tænkeboks og siden i laboratoriet, hvor de tager udfordringen op og finder nye materialer og teknikker, som kan tilfredsstille de høje krav fra atleterne. Sidenhen tager sportsfolkene nye produkter med på ekspeditioner og tester dem under de mest ekstreme forhold, hvorefter de sammen med produktudviklere vurderer produkternes præstation. The North Face producerer en bred vifte af produkter til udendørsaktiviteter og sport. Blandt det store udvalg er både telte og soveposer, rygsække og rejsetasker, vinterstøvler og vandresko og overtøj til skituren eller en almindelig gråvejrsdag. Blandt taskerne er et stort udvalg af rygsække i mange forskellige størrelser til forskellige behov. Trekkingrygsækkene er lette og smalle, hvilket gør dem velegnede til at bære på ryggen længe, desuden er de slidstærke – Prophet taskerne er for eksempel lavet af det samme materiale, som bruges til at fremstille airbags til biler! Rygsækkene har dobbeltlag på bunden, så den er ekstra slidstærk. Alle rygsække har et antal praktiske mindre lommer, for eksempel til værdigenstande, eller ting, som skal være lettere tilgængelige. Basecamp Duffel rejsetaskerne er lavet af et slidstærkt laminat-materiale, og kan holde til det meste. De kommer i fem forskellige størrelser fra den mindste på 25 L til XL-modellen på 155 L. Rejsetasken kan klare både at blive kastet rundt med af travlt lufthavnspersonale og at blive spændt fast på en lama for transporten op ad et bjerg.

Overtøj til alle ture

The North Face laver også fremragende overtøj til alle behov.The North Face Evolve Blandt andet Triclimate-serien som er meget velegnet til skiftende behov og vejrforhold. Jakkerne består af en ydrejakke, som er vind- og vandtæt, og en inderjakke som isolerer godt og også fungerer godt, når den er lynet eller knappet i yderjakken. Inderjakken kan ligesom den ydre bruges for sig selv, eksempelvis på en lidt kølig dag uden vind og regn, eller indendørs. Når de bruges sammen er det en varm og tæt jakke. En dobbeltjakke men tripel-funktion. På CAMPZ.dk findes et stort udvalg af deres produkter. Du kan altid finde noget du kan bruge som passer din stil og behov. Her kan du se noget af det store udvalg af The North Face produkter, du kan finde på CAMPZ.dk:
  • The North Face Daypacks
  • The North Face fleecejakker
  • The North Face sovepose
  • The North Face trekkingbukser
The North Face motto og mantra er ”Never stop exploring”. De tror på, at det er i der det fri menneske bedst kan udvikle karakter, selvtillid, et klart sind, en sund krop og respekt for naturen. Derfor stræber efter at inspirere og motivere til friluftslivet. Denne passion for naturen deler de ud af ved at fremstille produkter, som muliggør alle slags ekspeditioner, det kan være lige fra en tur i baghaven til eventyr i Himalaya. Desuden tror de på, at denne passion kommer med et ansvar for miljøet, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved en dramatisk nedskæring i vandforbruget i fremstillingen og farvningen af stoffer. I den lange proces fra stoffet bliver vævet og farvet til det færdige stykke tøj er brugt færdig og kasseres, er det nemlig fremstillingen af stoffer, som er mindst bæredygtig, og det bliver der gjort noget ved. Siden 2010 er for eksempel sparet mere end 250 mio. liter vand og 3,8 mio. kg. CO2.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling