Timberland

(87 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Tøj fra Timberland
Timberland

Timberland: Højkvalitets outdoor produkter med blik for naturen

Skoproducenten Timberland blev grundlagt i 1973 i Boston, og var oprindeligt populær på grund af de berømte beige Timberland støvler hos de unge på hip-hop scenen og blandt bygningsarbejdere. I dag omfatter Timberland også udendørsfodtøj og beklædning i slidstærkt kvalitet. Tro mod mottoet "Make it better" er alle produkter skabt ud af vedvarende og ikke-forurenende materialer som hamp og økologisk og genbrugt gummi. Timberland er engageret i miljøbeskyttelse og tilbyder den bedste kvalitet.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Timberland online på campz.dk

Timberland laver fodtøj og beklædning til friluftliv og hverdagsbrug i høj kvalitet. Nathan Schwartz købte i 1952 halvdelen af Abington Shoe Company i Abington, Massachusetts. I 1955 købte han også den anden halvdel og inviterede sine sønner til at arbejde med sig, og de producerede sko for diverse af datidens mærker. I 1965 revolutionerede firmaet skoindustrien, da det opfandt en måde at fusionere gummisåler med overlæder uden brug af sting, og skabte dermed mulighed for meget vandtætte sko og støvler. Inspireret af kulde og sne i staten New Hampshire, ønskede de at producere et par støvler, som var varme og vandtætte, ikke efter ønske om at blive rige eller berømte, men direkte forsaget af et behov. Timberland Euro HikerEn altmuligmand ved navn Joe pralede af sine støvler, som han selv havde gjort vandtætte ved hjælp af fedt og silikone - og Joe's sko blev udgangspunktet for noget stort. I '73 navngav familien Schwartz deres støvle "Timberland", den nu klassiske gule læderstøvle, som i øvrigt var et af de første stykker fodtøj med et tydeligt printet logo på ydersiden af skoen. Støvlen fik stor succes, og i '78 skiftede hele firmaet navn og blev opkaldt efter den ”The Timberland Company”. Siden dengang har Timberland lanceret diverse tøjkollektioner både til børn og voksne og serier af sko og støvler, både til vinter, vandring og hverdag. Timberland har også flere gange været et væsentligt element af mode- og ungdomskultur, blandt andet i starten af 90'erne, hvor de klassiske støvler var meget populære blandt hip-hoppere i USA. Timberland er et firma, som har accepteret sit ansvar for miljøet, og det komme til udtryk med forskellige større og mindre tiltag. Fra beslutningen om at fysiske butikker i USA skal bruge energisparepærer i belysningen, til større tiltag som samarbejdet med Green Rubber, som står for hensigtsmæssig genbrug af gummi. Mange sko og støvler fra Timberland har såler, som indeholder genbrugt gummi, ligesom mange af skoene ender deres dage tilbage cyklussen, takket være firmaets projekter for indsamling af gamle sko.

Produkterne

Timberland laver en bred vifte af fodtøj. Fra varme vinterstøvler, afslappede pæne hverdagssko og sejlersko til vandresko og sandaler. Blandt vandrestøvlerne findes Chocorua-serien, hvis ydre er lavet af vandtæt læder, som giver holdbarhed og gør den modstandsdygtig for slid. En Gore-tex-membran gør støvlerne åndbare for fødderne på trods af vandtætheden. Justerbare snørebånd, udtagelig indersål og polstret pløs tilføjer støvlerne ekstra komfort. Fritidsskoene fra Timberland er holdt i et klassisk og stilrent design, og går ikke på kompromis med hverken komfort eller kvaliteten af materialerne. For eksempel er Moc Toe støvlen fra Earthkeeper-serien en flot støvle i blankpoleret læder. Earthkeeper-serien er målrettet den miljøbevidste forbruger, og Moc Toe-støvlen har en sål som indeholder genbrugt gummi, snørebånd af økologisk bomuld, og tråden til syningerne er lavet af genbrugte plasticflasker.Timberland Chillberg Støvlen er selvfølgelig også vandtæt. Støvlemodellen Mount Holly findes både til kvinder og i børnestørrelser, og er ligesom fornævnte en del af Earthkeeper-serien, hvilket kommer til udtryk i sålen som til dels er lavet af genbrugt gummi og fleeceforet, som ligeledes er fremstillet delsvist af genbrugsmaterialer. Støvlen har et meget højt skaft med god varme, og egner sig godt til både danske vintre og mere ekstreme forhold. Snørebåndene kan let justeres for komfort. Stilen formår at forene det rå med det feminine. Ligeledes laver de et bredt udvalg af beklædning til outdoor-brug og hverdagsbrug. T-shirts og poloer fra Timberland er enkle i designet og fremstillet i god kvalitet. Der er fokuseret på komfort og materiale. Regnjakken Benton er lavet med et lag varmende fleece inderst, og en yderjakke som er vandtæt. Jakken egner sig godt til mellemsæsoner, men også til en våd men lun sommerdag, da foret kan tages ud. Fleeceforet kan i øvrigt også bruges for sig selv som en trøje. Stilen er enkel og klassisk, uanset om den bruges som trøje eller jakke. Benton findes i flere forskellige farver og både med og uden hætte. Her ses et udvalg af Timberland produkter:
  • Timberland EK Mount Holly Tall Lace Duck Vintersko Damer burnt
  • Timberland Rugged 2.0 Fritidssko Herrer Waterproof Moc Toe brun
  • Timberland Benton Regnjakke Herrer sort
  • Timberland Classic Boat FTM Fritidssko Herrer white onyx roughcu
Det er takket være Timberlands store udvalg af varer til friluftsliv og kvaliteten af disse, at de har optjent den tillid, som det kræver at være et af verdens største leverandører af outdoor udstyr.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling