Trek'n Eat

(14 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
Trek'n Eat

Trek ’n Eat - sund mad på farten

Trek ’n Eat er specialister i mad på farten. De frosne fødevarer skal bare opvarmes med varmt vand, og så har du fået et komplet, afbalanceret måltid! Trek ’n Eat sikrer ikke kun sunde ingredienser, men også varieret kost!

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Trek'n Eat – måltider til eventyr i naturen

Trek'n Eat er frysetørret mad, som kan tilberedes ved at tilsætte varmt vand. Det er velegnet til trekkeren, familieudflugten eller campingturen. Supernemt og effektivt måltid til alt udendørsliv - når man har tilsat det varme vand, er det bare at vente 8 – 10 minutter, og så er måltidet klart. Vi har alt fra chili con carne til vegetarretter. trekneat

Cremet pasta eller couscous med kylling –vi har endda chokolademousse til din dessert

Trek'n Eat er et af de førende mærker inden for outdoor og camping. De fleste kender til frysetørret mad fra rumrejser, ekspeditioner og udendørs aktiviteter, hvor man ikke lige kan komme til et komfur eller et køkken, men stadig ønsker et velsmagende og næringsrigt måltid. Det er supersmart til trekking, fordi det ikke vejer særlig meget, er holdbart i lang tid og ikke indeholder tilsatte farvestoffer, konserveringsstoffer eller smagstilsætninger.

Tilbehør til dine måltider

Det er meget individuelt, hvor meget man ønsker at krydre sin mad - løsningen kan være en smart nøgleringsshaker med fire forskellige slags krydderier, som du kan tilsætte efter behov. Derudover har vi cookies eller fuldkornskiks som tilbehør. På Campz.dk finder du alt det, du har brug for til campingturen eller din eventyrekspedition. Du kan sammensætte et helt måltid med frysetørret mad fra os. For eksempel Trek'n Eat har lavet frysetørret mad til ekspeditioner, sejlture hele verden rundt og til alle udendørs aktiviteter i adskillige år. Den specielle fryseteknik bevarer mange flere af de naturlige vitaminer og mineraler. Faktisk er posernes hjørner afrundede, fordi man har fundet ud af, at spidse hjørner kan give små skader, som kan være farlige på ekspeditioner langt fra civilisationens trygge favn. Skal du på en af disse, kan vi også anbefale vores Emergency food-næringsmiddel, der giver dig alle de vigtigste næringsstoffer og fås i en 3,4 kg bøtte. Du kan trygt handle på Campz.dk, vi sender din ordre allerede samme dag, hvis du bestiller mandag-fredag inden klokken 16.00.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling