CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
361° - Giv den en smule ekstra
361° er dedikeret til sit motto "one degree beyond" og til fællesskabsånden i løb. Mærket mener, at amatøratleter såvel som professionelle sportsudøvere, altid skal give sig 100% uanset baggrund og præstationsniveau. I den forbindelse er det ligegyldigt, om du er i begyndelsen af din løbekarriere eller om du regelmæssigt løber maraton.

361°

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Giv den alt hvad du har

Den lille ekstra grad er et tegn på, at 361° mener, at alle og enhver kan nå en lille smule længere. I særdeleshed hvis man er udstyret med de bedste og mest komfortable sportssko. Det rette fodtøj gør det i hvert fald en anelse lettere at nå nye mål såvel som at give den maksimal gas på løbeturen.361° Strata 5 2E Det er lige her, at det anerkendte mærkes utallige sportssko kommer ind i billedet. De funktionelle designs leverer nemlig en utrolig støtte, hvilket giver dig muligheden for sikkert og behageligt at komme over målstregen. Af denne grund har vi på CAMPZ.dk samlet et stort sortiment af de innovative sko, der byder på en lang række af stærke elementer såsom støddæmpende såler og vandafvisende overflader.

Inspiration og innovation

361° er et internationalt mærke, der stræber efter at gøre en lokal forskel. Det kan ganske vist lyde som tomme ord, men det er dog langt fra dedikation, det succesrige mærke mangler. Her er nemlig tale om et firma, der i løbet af årene har støttet forskellige sportsbegivenheder og frem for alt utallige løb overalt i verden. Det er med andre ord et mærke, der gør en indsats for at støtte professionelle atleter samt inspirere entusiaster til blot at nyde en aktiv livsstil. Denne dedikation skinner dog ikke kun igennem i deres mange projekter, men derimod også i den suveræne kvalitet der altid har kendetegnet de holdbare produkter fra 361°. I årevis har mærket udviklet den ene innovative løbesko efter den anden i tæt samarbejde med talentfulde sportstudøvere. Du kan finde et glimrende udvalg af de gennemtestede sneakers og løbesko hos os på CAMPZ.dk.

Gør motionen farverig

Af og til kan det være svært at komme i gang med motionen uanset, hvor meget du holder af at bevæge dig. Derfor skader det ikke ligefrem, at dine sneakers er designet til at give et lille ekstra smil på læben. Det er præcis det, som de mange løbe- og vandresko fra 361° er skabt til at gøre. På CAMPZ.dk kan du gå på opdagelse blandt et hav af mærkets forskellige modeller, hvis ydre i høj grad lever op til den indre kvalitet. Du kan dermed trygt vælge fra en bred vifte af farverige nuancer og mønstre vel vidende, at de har meget mere at byde på end blot en stilig indpakning. Det er sportssko, der med garanti vil skille sig ud på løbestien, og forhåbentligt gøre det en lille smule sjovere at snøre båndene og komme af sted.