Garmin

Garmin VIRB X Hjelmkamera GPS sort (2016)


 • Gratis levering fra 499 kr.,
  Større dele fra 3.995 kr.6
 • 100 dages returret
  Gratis retur
 • 40.000 produkter
  400 mærker
2.329 kr.
Inkl. moms, Gratis levering
Tilføj til kurv


Med VIRB XE-Action-kameraet kan du optage HD film i bredformat, i 1080p30fps, og billeder med 12 megapixel. Kameraet er udviklet til at fungere under de hårdeste omstændigheder. Du kan også tage VIRB med på en dykketur på ned til 50m uden kamerahus og tonerne vil stadig være klare. Med G-Metrix kan du følge, hvor hurtigte hvor lange, hvor høje og hvor spændende de forskellige afsnit i dit eventyr i virkelighed var.
 
Videooptagelser, du kan sætte din lid til
 
VIRB X leverer videooptagelse i 1080p30fps, således at du kan se, hvad du har oplevet ned til den mindste detalje. Takket være et specielt objektiv, høj opløsning, omfangsrige zoom-muligheder kan du forevige præcis det, du ønsker skal bestå! Med manuelle kameraindstillinger, såsom hvidbalance og lyskorrektur, åbnes der flere muligheder for at forbedre og individuelt tilpasse.
Under udviklingen naf VIRB X har Garmin lagt vægt på en optimal og ligetil betjening. Resultatet heraf er blandet andet end tænd/sluk-knappe øverst på kameraet. Ønsker du at optage, skal du blot trykke én gang. Du har altså let adgang til optagelse uanset, om du har kameraet på hoved eller du har handsker på hænderne.
 
Blærede billeder
 
Med VIRB X fanger du altid øjeblikket. Tryk på en separat fotoknappe og tag vidvinkelsbilleder med 12 megapixel og op til 30 billeder i sekunder. Desuden kan du opsætte VIRB X sådan, at det kan tage intervalvise billeder over en periode på 120 sek. Den udvidede lapse-funktion forbedrer batterilevetiden, så du kan tage billeder over en længere periode.
 
 G-Metrix
 
Med G-Metrix bliver dine billeder endnu mere interessante. VIRB X har integrede sensorer til GPS, G-kraft og orientering. Optagelsen af dine kæreste øjeblikke når altså nye højder. Forbind VIRB X trådløst med eksterne sensorer og Garmin-enheder (tilkøb), for at få adgangs til yderligere informationer. Bearbejd afslutningsvis dine videoer med softwaren VIRB Edit (fås både i en mobil- såvel som i en desktop-version),  og bevæg venner og bekendte med indblændet grafik, som f.eks. kan vise hastighed, acceleration og puls i real-time.
 
Lille men bastant
 
VIRB er en lille og let kompagnon, som du altid kan have med dig. Kameraet kan holde til en hel del. Uden ekstra "udrustning" og uden et ekstra kamerahus kan du tage VIRB med på en dykkertur på ned til 50 meter (5 ATM) Den åbne mikrofon opfanger klare toner som kameraer i huse ofte har problemer med. Det vandafvisende, flade glasobjektiv sørger for skarpe undervandsoptagelser.
 
Video uden rystelser
De sensorer, der er integreret i VIRB, registerer selv kameraets mindste bevægelser og sørger for, at at optagelsen forbliver balaneret. Den elektroniske billedstabilisering mindsker rystelser - en klar fordel, når du f.eks. cyklen i kuperet terræn, eller hvis du ryster lidt på hænderne.

WLAN

Forbind VIRB X med Garmin VIRB mobile-appet, der er kompatibelt med din smartphone eller tablet over WLAN. Dermed kan du videregive dit materiale, bearbejde det og indblænde f.eks. G-Metrix data. Desuden kan du uploade video til Garmins Cloud.
 
Strømforbrug
 
VIRB X har vejrbestandigen kontaktpunkter til strømtilslutning, således at du kan tilslutte kamerat en strømkilde og filme over en længere periode - sågar under de værste omstændigheder. For endnu mere fleksibilitet kan du bruge et Lithium-Polymer batteri.
 
Trådløs lyd i HD-kvalitet
 
Over Bluetooth 4.0 kan VIRB XE direkte og trådløst forbindes til Bluetooth headsets eller mikrofoner og levere lyd i HD-kvalitet.
 
Kompatibel med andre Garmin enheder
 
VIRB X er kompatibel med andre Garmin enheder. Du får mere ud af dit kamera ved at kombinere det med andre enheder, flere dataer. Der er f.eks.  VIRB-fjernbetjeningen , som du f.eks. kan have på håndleddet, eller Garmins navigationsenheder. Yderligere er der vektormålere til cyklen, pulsmånere, og andre enheder til alskens sport - til vands til lands og i luften!
 
Synkronisér flere kameraer
 
At kombinere optagelser fra flere kameraer kan ofte være et problem, men ikke med VIRB X - her er det let som en leg. Den indbyggede GPS-modtager sørger for at dine billeder bliver tidsstemplet, så du kan synkronisere de optagelser og billeder, der hører sammen.
 
Lokalisér VIRB
 
Har du mstet dit kamera? Her kommer VIRBs lokaliseringsprotokol i spil. Find frem til kameraets sidste position og hent det dér. Protokollen fungerer med andre Garmin enheder og er kompatibel med smartphones.
 
Tag let imponerende billeder
 
Med VIRB Edit (gratis software) får du i kombination med G-Metrix data automatisk fremragende billeder fra dine eventyr, som du med det samme kan videregive. Når du selv ønsker at tage styringen, kan du det, da der også er en manuel funktion. Se på dine optagelser, bearbejd dem og tilpas G-Metrix data, indspil lyd og skift problemfrit mellem kameravinkler.
 
En holder til alle eventyr
 
Der findes flere, glimrende holdere, der kan sørge for, at dit kamera altid sidder sikkert fast. Der er bøjede og flade versioner og holdere til styret på din cykel, til sadelpinden og til alt fra din hjelm til dit bryst. Der er altid en løsning, der passer til din ønskede brug.
 
 
 
 
Detaljer
 • Datatype: MP4
 • integreret mikrofon
 • external microphone via Bluetooth or optional cable
 • Tilslutningsmulighed: Bluetooth 4.0, ANT+, USB 2.0, WLAN
 • Includes GPS sensor and accelerometer
 • Temperature range: -20° C to 45° C
 • Image stabilisation and distortion correction
 • Battery type: Replaceable lithium-polymer battery
 • Batterikapacitet: 980 mAh
 • Battery life: at 1080 p (30 fps) up to 2 hours
 • Varenummer: 404649
Køn Unisex
Enhedstype Digitalkamera
Kamera (pixel) Opløsning : Video: 1080p/30 fps, 960p/30 fps, 720p/60 fps, 480p/120 fps; Fotos: 12 Megapixel pixel
Funktioner Videofunktion 1 : Seriebilleder: 12 MP ved 10 fps | Videofunktion 2 : Time-lapse: user-defined intervals (up to 120 s)
Energiforsygning Batteri type : Lithium-Polymer Battery | Genopladelige batterier inkluderet : ja
Hukommelseskort Type : Micro SD Card (op til 128 GB) | Læsebar : USB
Vægt (g) 151.7 g
Dimensioner (mm) 40,6 x 77,0 x 36,8 mm
Modelår 2016
Varenummer 404649
Bedømmelser (0)
Bedøm nu
Sidst set


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling