CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Jakke fra 66° North
Specialisten fra Island
Den islandske virksomhed 66° North blev grundlagt i 1926 og er en af de ældste virksomheder i Island. 66° North har længe hørt til de førende producenter af special beklædning til ekstreme vejrforhold til både mænd, kvinder og børn. I de senere år er sortimentet blevet udvidet en del og dermed produceres der i stigende grad kvalitets sports- og fritidsbeklædning.

66° North

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Islands stolthed indenfor outdoorbeklædning

Det startede som en trend, men er i dag noget, som rigtig mange folk gør eller drømmer om. Nemlig at komme til Island. Denne smukke nordiske østat er blevet et yndet rejsemål for rigtig mange folk, da den smukke natur og det venlige folkefærd giver én lyst til at komme igen. Rensdyr, elve, vandfald og gejsere er blot nogle af de ting, som er med til at beskrive øen, og derudover betyder klimaet en stor del for befolkningen. Nu skal det ikke være en rejsebeskrivelse, men her på CAMPZ er vi også vilde med Island, fordi der er så mange muligheder for trekking, camping, vandreture, cykelture og alt muligt andet på øen. Når man ikke lige kan komme til øen, så kan man gøre noget andet, som er mindst ligeså godt – nemlig at trække i noget tøj og tilbehør fra 66° North. Det er netop et islandsk mærke, som i over 90 år har forsynet islændinge og senere det globale marked med masser af funktionelt tøj i topkvalitet. 66° North Kaldi Star Neck Special EditionDet hele begyndte med vand- og vindtæt tøj til øens fiskere, hvilket gav en solid grobund for at bygge videre på tekstiler til mere hårdføre vejrtyper. Det betyder så, at man i dag kan få fingrene i masser af fantastiske produkter i alle afskygninger.

66° North – et mærke, som alle synes om

Der er ingen tvivl om, at 66° North rammer nerven indenfor effektiv, teknisk og moderne outdoorbeklædning. Man formår nemlig at kombinere det autentiske og klassiske sammen med det nutidige og innovative. Derfor finder du også masser af tøj, som kan bruges til både hverdag og sport. Det er alt fra regnjakker til de våde vandreture og veste til de kølige forårsdage på fisketur til fleecejakker, T-shirts samt alt det andet, man har brug for. Fælles for alle kollektioner er de funktionelle looks, hvor beskyttelse er kodeordet. Dermed passer 66° North perfekt ind i det danske klima, hvor man har brug for et modstandsdygtigt outfit til regnvejrsdage, blæsevejr, sne, sol og alle de andre elementer, man nu engang støder ind i. Som et sporty mærke med sans for design sørger dette islandske foretagende for, at du altid er velklædt. Både til de planlagte ture i det fri, men også til alle de spontane ting samt små aftaler. Det er tøj og tilbehør til ture i skoven med ungerne, til bål på stranden, efterårsdage i parken, sommerdage på havet, klatreture i nye typer terræn samt alt mulig andet. Det er både de inderste lag, mellemlagene samt jakker og overtøj, så du bliver klædt optimalt på i alle sæsonerne.