CAMPZ - Camping & outdoorshop
Wow-tilbud til en sommer fuld af eventyr
ABK
ABK blev grundlagt af fem venner og passionerede klatrere. De havde fået nok af grimme klatreredskaber og ønskede at designe klatreudstyr, der kunne bæres efter klatresessionerne i baren - ABK blev født. Tøj fra ABK gør dig måske ikke stærkere, men mere stilfuld!

ABK

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • M

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
ABK Gowon Sweatshirt Herrer, grå
ABK Gowon Sweatshirt Herrer, grå grå
ABK
Gowon Sweatshirt Herrer, grå
RRP 659 DKK 369 DKK
  • Versioner: M
- 44 %
Sommerudsalg

Gutter og heltinder – vær smart klædt på til klatring!

Et fantastisk kammeratskab samt en fælles passion for klatring fik i 2010 fem franskmænd til at starte klatremærket ABK. Inden det hele blev søsat havde de startet et indendørs klatrerum i Grenoble, som fik mange unge mennesker til at begynde at klatre. Det er netop mottoet bag foretagendet – at sprede det gode budskab om klatresporten, så alle folk kan få rørt sig noget mere. Teamet består af en masse talenter, som supplerer hinanden perfekt. Det ses også på kollektionerne med klatretøj. De formår at sætte et personligt tvist på de forskellige items, hvilket er kernen i mærkets filosofi. Via egne erfaringer og træningssessioner med unge klatrere har de fundet ud af, at designet og æstetikken også betyder en stor del. Mange sportsfolk har ikke altid følt sig tilpas i klatretøj, men ABK har i den grad lavet om på det. De har med egne ører hørt, hvordan klatretalenter har klaget over stilen. Derfor er dette franske mærke meget fokuseret på at skabe kollektioner, som både kombinerer mode og funktionalitet. ABK CocoonDet lykkedes til fulde, så tøjet både ser godt ud og samtidig er behageligt at klatre i.

Et fransk mærke med sans for tidens trends

Det er ikke kun klatring, som i sig selv er sjovt og givende. De sjove barture og sociale aktiviteter efter sporten er lige så vigtige og berigende. Det er noget, som ABK har in mente i designprocesserne. Derfor byder man også på klatretøj, der kan bruges til mange andre anledninger. Materialerne er bløde og strækbare samtidig med at snittene også giver masser af rum til bevægelse. Derfor henvender mærket sig også til alle streetsmarte folk, som elsker fart over feltet, samt efterfølgende afslapning i selskab med gode venner. Et andet motto er, at tøjet ikke gør dig stærkere, men til gengæld smukkere. Hvilket også understreger det store fokus på mode. Hos CAMPZ finder du naturligvis både bukser, bluser, jakker, nederdele, shorts og T-shirts. Alt designet i moderigtige farver og prints samt med øje for detaljerne. Den urbane stil gør også tøjet cool til aktive slackliners, paragliders samt til folk, der elsker musik, kunst og mode. Kollektionerne rammer dermed lige ned i et hotspot af unge segmenter, som jonglerer lystigt mellem hverdag, skole, arbejde og sport. Dermed får du alsidigt tøj, som kommer til at blive brugt meget. Det er naturligvis også meningen, for tekstilkvaliteten er ligeledes i top. Ud over tøj byder mærket desuden også på chalkbags og andet tilbehør.