CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

CAMPZ - Om os

Vores motivation

Vi lever og ånder for outdoor og eventyr: vi er altid på farten – uanset vejr. Vi foretrækker at sove i sovepose under stjernerne fremfor i en hotelseng. Vi holder mere af at udforske vildnisset i vores snavsede friluftstøj end at gå på sightseeing i storbyen. Vi kender de faldgruber og problemer, der kan opstå i naturen. Derfor har vi nøje udvalgt produkterne i vores produktsortiment. Mange af vores produkter testes regelmæssigt for at garantere den bedste kvalitet og service. Tjek vores Blog og læs detaljerede produkttests og interessante historier. Vi elsker naturen og vil dele vores passion med dig.

Vores mission

Flygt fra hverdagen og ind i eventyret! Vi er med dig fra starten af din rejse. Vi rådgiver dig, når du skal vælge den perfekte rygsæk eller regntætte skaljakke. Når du er på jagt efter særligt klatreudstyr eller har brug for ekspeditionsmad til din overlevelsestur. Vores mål er at inspirere dig til store outdooroplevelser, og vi leverer det rigtige kvalitetsudstyr til at forbedre dit næste eventyr.

#GOOUTEXPLORE


Fremragende markedsposition

Campz er et brand fra Internetstores-gruppen. Fra virksomhedens kontorer i Stuttgart, Berlin, Lyon og Stockholm driver Internetstores forskellige on- og offline cykel- og outdoor detailbutikker i hele Europa. Fordi vi har mange butikker, kan vi købe store partier af produkter hjem ad gangen, og fordi vi køber så store partier, får vi produkterne til en favorabel pris, som i sidste ende kommer vores kunder til gode.