Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

ABS

9 Produkter
Pris i kr.
ABS

ABS airbag - sikkerhed med lavineairbags

Ideen bag ABS Peter Aschauer GmbH startede allerede i 1970’erne, hvor en tysk skovfoged blev fanget i en snelavine. Skovhuggeren blev reddet af sit bytte som han havde på skulderen, idet det muliggjorde, at han kunne forblive ved overfladen af snelavinen. Herefter fulgte eksperimenter med voluminøse beholdere og balloner. Hermed startede udviklingen af ABS produkter og i 1985 blev det første funktionelle airbagsystem præsenteret på en ISPO udstilling. Med en ABS rygsæk øger det dine chancer for at overleve, hvis du bliver dækket af en snelavine under skiløb. Statistikken siger at 97% af de mennesker, som bærer en rygsæk med ABS lavineairbag overlever og 84% endda uskadte. Airbag’en sikrer, at du ikke bliver kvalt i et dybere snelag ved at blive transporteret op til overfladen.

Sorter efter
Side 1 af
1

En af de største taske-innovationer til dato

Langt de fleste folk drømmer om at skabe et produkt eller en nyhed, der for alvor gør en forskel på markedet. Det må man sige, at ABS har formået at gøre med sine lavinetasker, der kan være forskellen mellem liv og død under sneskred.

Sportsrygsække, der får os alle til at spærre øjnene op

Der er ikke noget at sige til, at dette tyske sportsmærke er blevet hyldet til den store guldmedalje.ABS Powder Zip-On 15 Det bliver det stadig, for man skal have lov at juble, når tingene virkelig lykkes, og når der sættes en ny standard på den professionelle sportsscene. Disse helt unikke lavinerygsække fra ABS er inspireret af en tysk jæger, der overlevede en lavine takket være et jagtbytte på nakken. Det fik entreprenøren Peter Aschauer til at udvikle den første airbag-lignende rygsæk, som sidenhen er blevet en kæmpe succes. Mange husker sikkert historien om Xavier De Le Rue – en professionel fransk snowboarder, som ved hjælp af en rygsæk fra ABS samt en stor portion held overlevede en lavine, der skubbede ham mere end to kilometer fremad og til sidst endte med, at han lå på toppen af det seks meter høje sneskred. ABS Activation UnitSelvom taskerne op til dette uheld var blevet testet i simulatorer, så har det nu også vist sig, at udstyret fra dette innovative tyske firma også virker som det skal, når det virkelig gælder.

Giver tryghed til de modige

Enhver mand eller kvinde, der er på jagt efter et adrenalin-kick i form af bjergbestigning, eller som har skisport eller snowboarding som hobby eller levevej, kan nu ånde lettet op med en lavinerygsæk fra ABS over skuldrene. Taskerne er fremstillet af de bedste eksperter på markedet, og produkterne er nærmest en videnskab i sig selv. Under en lavine vil man ofte blive fanget i oprejst tilstand, hvor der er større risiko for alvorlige skader, når man bliver slynget rundt i sneen. Med en rygsæk fra ABS sikrer de to airbags en balance, så du flyder mere vandret sammen med de glidende snemængder, hvilket mindsker dine skader. Samtidig sørger udstyret for, at du forbliver i overfladen og dermed kan trække vejret, samtidig med at andre folk vil kunne se dig. Naturens egne kræfter skal man naturligvis ikke ønske sig at kæmpe med, men man kan tage sine forbehold. Og inden for alverdens snesportsgrene- og aktiviteter er en innovativ og livreddende rygsæk fra ABS et absolut must-have. Det er en investering for livet bogstaveligt talt, men også fordi den kan bruges igen og igen. Så nyd udvalget her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!