Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Alsidige rygsække - Den perfekte rygsæk til hver dag

ABUS

256 Produkter
Kategorier
ABUS fra A-Z
  1. Cykellåse
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
ABUS

ABUS - synonym med sikkerhed

Den tyske producent ABUS har siden 1924 fremstillet låse og navnet er et akronym for August Bremicker und Sohne KG. ABUS udvikler og designer mekanisk og elektronisk sikkerhed. Når det kommer til beskyttelse af liv og ejendomme, er ABUS ansvarlig for at yde ekstra sikkerhed. ABUS udvikler og producerer sikkerhedsløsninger, der giver mennesker rundt om i verden en god følelse af sikkerhed. Dette afspejles også i ABUS's positionering om, at ABUS siden 1924 har leveret innovative sikkerhedsteknologier til gavn for mennesker. ABUS har bl.a. specialiseret sig i sikkerhedslåse til vinduer og døre og låse til f.eks. motorcykler, både og cykler.

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Tysk sikkerhed, når du er på farten

Over 50.000 stjålne cykler – så mange anmeldelser får politiet cirka om året. Derudover er der mange folk, som ikke anmelder tyveriet, så tallet er i princippet højere. Dette meget høje tal vidner om, at vores cykler er udsatte, når de efterlades rundt omkring. Selv på skolen, jobbet, derhjemme, på stationen eller alle mulige andre steder er risikoen for et cykeltyveri til stede. Derfor gælder det om at gøre det så svært som muligt for tyven at bryde låsen op. Og cykellåse er netop kodeordet for ABUS, der siden 1924 har specialiseret sig i låsesystemer. Det hele begyndte med en enkelt hængelås, og i dag er mærket leveringsdygtig i låse til både cykler, både, motorcykler, huse og mange andre ting. Her på CAMPZ er det først og fremmest cykellåse, der har interesse, så du med ro i sindet kan begive dig afsted på to hjul. Udover låse byder mærket også på en række praktiske og funktionelle cykeltasker i alle mulige størrelser og designs, så der er plads til både korte og lange ture på to hjul.ABUS Pro Tectic 4960 NR BK Med ABUS bliver alting mere komfortabelt, funktionelt og sikkert, da kvaliteten er så tårnhøj i alt, hvad mærket designer og fremstiller.

Hold cykeltyven på afstand med ABUS

Det er altid irriterende, hvis man ikke kan have sine egne ting i fred. Men heldigvis kan man tage sine forholdsregler og gøre brug af de hjælpemidler, der nu engang er tilgængelige på markedet. Her er ABUS et forrygende eksempel på, hvor stor en effekt en cykellås har. Mange tænker måske, at tyven bare kan klippe låsen over, men med over 90 års erfaring indenfor låsesystemer skabt af ingeniører og andre specialister er en cykellås ikke sådan lige at bryde op i dag. Man kan også vælge at bruge to låse, for at gøre det endnu mere besværligt for langfingrede typer. I dag byder mærket på mange forskellige typer af låse. Det er lige fra basisbeskyttelse i form af de velkendte kabellåse. Herefter videre til endnu mere sikkerhed i form af en rammelås, foldelås, kædelås og til de allerstærkeste på markedet – nemlig de populære bøjlelåse, også kendt som U-låse. Med de forskellige låsesystemer kan du med fordel låse din cykel fast omkring et stativ, en lygtepæl eller andre lignende ting. Tysk perfektionisme og højkvalitetsmaterialer sørger for, at du føler dig endnu mere tryg, når du forlader din cykel på fremmede eller velkendte steder. Det er blot at lade ABUS passe på din cykel, imens du er væk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!