CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Acepac: Bikepacking-udstyr af høj kvalitet
Acepac er grundlagt i Tjekkiet og laver kvalitetscykeltasker og bikepacking-udstyr. Firmaet tilbyder et sortiment af ramme-, styr- og sadeltasker i forskellige størrelser og farver. Deres produkter er fremstillet af miljøvenligt Condura EcoMade-genbrugspolyester og super holdbart hypalonstof – designet til at kunne tilbyde fremragende opbevaringsmuligheder, som er nemme at rengøre.

Acepac

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Få nemt pakket cyklen til din næste tur

Forestiller du dig også, hvor dejligt det kunne være bare at hoppe på cyklen og tage ud i det blå enten alene eller med familien, tænde bål og overnatte i den danske natur, eller er du mere til cykling i barske og udfordrende omgivelser? Acepac Flite 20Skal du have plads til soveposen, ekstra tøj, mad og drikke eller diverse udstyr? Hvordan får du alt dit gear med på en cykel, uden det vejer eller fylder for meget. Det har Acepac en løsning på med deres udvalg af tasker, der netop er designet til nemt at kunne fastgøres på cyklen.

Cykeltasker til alle formål

Acepac er udviklet af en gruppe helt almindelige fyre fra Tjekkiet, der selv elsker at springe på cyklen og kaste sig ud i oplevelser i naturen, og som har brug for at have oppakning med til flere dage. De producerer deres cykeltasker i holdbare, vandtætte og miljøvenlige materialer og med mulighed for montering af taskerne på cyklens styr, sadel eller stel. Hos CAMPZ.dk har vi naturligvis også et godt udvalg at deres rygsække med detaljer som små lommer til værktøj, batterier og briller, justerbare remme og seler, så rygsækken nemt kan tilpasses din krop, mulighed for fastgørelse af cykelhjelm og selvfølgelig med plads til dine drikkevarer.

Nu kan du have det hele med

Hos CAMPZ.dk finder du både store og små cykeltasker til alt det nødvendige udstyr lige til at fastgøre på cyklen, så du slipper for ekstra vægt på ryggen. Acepac gør det ikke bare nemt at fastgøre din oppakning på cyklen. Skal du have værktøj og reservedele med på turen, er der god plads i deres værktøjstasker, som ikke fylder meget under sadlen. Bliver du tørstig på farten, kan du nemt fastgøre deres flaskehylster på stel eller styr, så du har nem adgang til drikkeflasken. Hop trygt på cyklen, for du kan sagtens få det hele med.