CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1

Aclima FleeceWool

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1

Størrelse

  • XS

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Aclima FleeceWool Top Damer, sort
Aclima FleeceWool Top Damer, sort sort
Aclima
FleeceWool Top Damer, sort
Vejl. udsalgspris 519 DKK 269 DKK
  • Versioner: XS
- 48 %

Blødhed overskygger alt

 

Hos Aclima kan man med rette kalde sig uldspecialister. Alle produkter fra mærket indeholder nemlig uld i forskellige procentdele.Aclima WoolFleece Her på CAMPZ.dk finder du flere af de mange attraktive serier. Ikke mindst Aclima FleeceWool, der er ren blødhed direkte mod huden. Det gælder, hvad enten det drejer sig om bluser, bukser eller tilbehør.

Du vil ikke gå i andet!

 

Norske Aclima er vanedannende. Siden 1939 har det familieejede firma gjort sig positivt bemærket med lækre uldprodukter. På CAMPZ.dk finder du blandt andet Aclima FleeceWool, der er en unik fleece-udvikling, som forkæler kroppen.

Fritidstøj skabt med mode i tankerne

 

Hvis du leder efter noget afslappende sportstøj, så er Aclima FleeceWool lige sagen. Brug det til de bidende kolde vinterdage som mellemlag til vinterjakker. Eller brug tøjet alene, når der skal hygges rundt om et bål, eller når du træner. Blødheden er nemlig lige komfortabel til både afslapning og sport. Der er dømt casual streetlooks, når man ifører sig seriens hættetrøjer, joggingbukser og sweatshirts.

En hel ny uld-fornemmelse

 

Tag Aclima FleeceWool på, og nyd mærkets helt egen udvikling! Ligesom ved mærkets andre serier, er merinould designernes yndlingsprodukt. Det kommer fra New Zealand, som er kendt for deres høje uldkvalitet. Det norske mærke garanterer desuden, at dyreetiske forhold overholdes, hvilket blandt andet betyder sporing af materialerne. Tøjet er forsynet med den lækreste bløde fleece på bagsiden. Samtidig anvendes der 100 procent merinould, der er kendt for sine unikke egenskaber. I form af evner til både at isolere i kulde samt skabe ventilation i varme. Dermed kan tøjet også bruges hele året rundt. Uld er både naturligt og genanvendeligt, hvilket giver kollektionerne et vigtigt element af bæredygtighed. Du kan se de minimalistiske kollektioner her på CAMPZ.dk. Glæd dig til at mærke de naturlige materialer på egen krop! Der er en grund til, at serien er prisvindende!