Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

adidas TERREX

Let more Outside in
Som entusiastisk trailløber, klatrer eller mountainbiker, forsøger man altid at forbedre sin egen præstation og udforske nye horisonter. adidas TERREX hjælper dig med at nå dine mål med innovative og bæredygtige designløsninger. Udover interne teknologier, som BOOSTTM, anvender adidas TERREXs unikke produkter også udsøgte materialer fra partnere som GORE-TEX, PrimaLoft, Polartec, Stealth og Continental.
Nyhed fra adidas TERREX

Lær mere om adidas TERREX

Lær mere om adidas TERREX og TERREX Swift R3:

"Kan du lide at give den fuld gas på dine vandreture, uanset terrænet? Det er præcis, hvad adidas TERREX Swift R3 er designet til. Den kombinerer letvægts- og dæmpningsegenskaberne fra en trail running-sko med stabiliteten og alsidigheden fra en klassisk vandresko. Accepter ingen kompromiser, og gå så hurtigt, som du vil, hvor du vil."

SE PRODUKT

Reducer plastaffald gennem innovation

Dagens plastaffald er morgendagens miljøproblem. Derfor arbejder adidas TERREX konstant på at reducere det miljømæssige fodaftryk af sine produkter gennem bæredygtig innovation. Et af målene er at bruge udelukkende genbrugspolyester fra 2024 og fremover. Fordi det ikke kun handler om sport, men også om vores fremtid.adidas TERREX

294 Produkter
Sorter efter