Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vintersport special - 20% rabat på køb over 650dkk | Kode: VINTERSPORT2020

adidas TERREX

#EscapeTheNoise
Som entusiastisk trailløber, klatrer eller mountainbiker, forsøger man altid at forbedre sin egen præstation og udforske nye horisonter. adidas TERREX hjælper dig med at nå dine mål med innovative og bæredygtige designløsninger. Udover interne teknologier, som BOOST, anvender adidas TERREXs unikke produkter også udsøgte materialer fra partnere som GORE-TEX, PrimaLoft, Polartec, Stealth og Continental.

High tech-udstyr til trailrunning

Nyhed fra adidas TERREX

Lær mere om adidas TERREXAdidas TERREX - Escape The Noise

Kom væk fra byens støj og hverdagens travlhed, og fordyb dig i en verden af eventyr. Slip ind i den nye adidas TERREX Free Hiker, mærkets første vandresko med Boost-teknologi, og føl dig fri og komfortabel på lange vandreture med hvert trin. Den vandtætte, åndbare GORE-TEX-membran holder dine fødder behageligt tørre, uanset hvilke forhold. Se Evan vise den imponerende udviklingshistorie for den nye TERREX Free Hiker på Pacific Crest Trail i denne video:

adidas' løfte til planeten

Parley A.I.R


Strategien PARLEY A.I.R. er incitamentet, hvor det er muligt, for at undgå plastik, eliminere plastaffald og genoverveje den måde vi bruger og genbruger kunstige materialer på. adidas er forpligtet til at reducere brugen af nyproduceret plast ved at fremstille produkter fra plastaffald opsamlet fra strande og kyster.

Spar vand


adidas går en ny vej med sin forpligtelse til effektiv brug af vand, forbedring af vandkvaliteten og fri adgang til vand. I 2020 ønsker adidas at reducere vandforbruget med 20% for sine strategiske leverandører, 35% for medarbejderne på stedet og 50% for sine tekstilleverandører.

Better Cotton


Hvert menneske på jorden bruger bomuld hver dag. I 2016 overskred adidas sine egne forventninger ved at nå 68% af Better Cotton Initiative. I dette tempo vil adidas nå sit mål om udelukkende at bruge bæredygtig bomuld til efterårs-/vintersæsonen 2018/19.

adidas TERREX

335 Produkter
Sorter efter