CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lad dig ikke begrænse af vinterkulden

adidas TERREX AX3

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Skostørrelse

  • 38
  • 43
  • 44

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
adidas TERREX AX3 Vandresko Damer, sort
adidas TERREX AX3 Vandresko Damer, sort sort
adidas TERREX
AX3 Vandresko Damer, sort
RRP 739 DKK 509 DKK
  • Versioner: UK 5 | EU 38
- 31 %
adidas TERREX AX3 Gore-Tex Vandresko Vandtæt Damer, sort/grå
adidas TERREX AX3 Gore-Tex Vandresko Vandtæt Damer, sort/grå sort/grå
adidas TERREX
AX3 Gore-Tex Vandresko Vandtæt Damer, sort/grå
RRP 889 DKK 559 DKK
  • Versioner: UK 9 | EU 43 1/3
- 37 %

Køb din vandresko online

CAMPZ.dk er en webshop, der har specialiseret sig i adventure- og outdoorsport med over 25.000 forskellige varenumre.adidas TERREX AX3 Beta Climawarm Hos CAMPZ.dk finder du alt udstyr og tilbehør, som du har brug for, når du skal præstere dit allerbedste. CAMPZ.dk lægger vægt på at yde en ekstraordinær god service, og derfor er alt personalet selv aktive i adventure- eller outdoorsport i deres fritid. Det betyder, de har den nødvendige erfaring til at råde og vejlede CAMPZ.dk kunder godt og grundigt. Det kunne for eksempel være, hvis du mangler et råd om vandresko som adidas TERREX AX3.

De rigtige vandresko til et aktivt liv

Det er helt sikkert, at hvis der er noget, der kan ødelægge en hvilken som helst vandretur, er det at få våde fødder og vabler. Vabler kan med garanti sende selv den mest erfarne vandrer til tælling. Med adidas TERREX AX3 vandresko, til både herrer og damer sikrer du, at dine fødder ikke lider overlast, uanset hvor langt du går. Husk at vælge et halvt til et helt nummer større, end du normalt bruger, så der er plads til, når dine fødder udvider sig undervejs, og et par ekstra sokker hvis det skulle blive koldt.

adidas TERREX AX3 er lette vandresko, som aldrig føles for tunge på fødderne. Det åndbare GORE-TEX-for sikrer, at fugten holdes ude, og hvert skridt er tørt og rart. Den robuste tåkappe yder ekstra tildækning, mens du vandrer, og bagtil yder bagkappen støtte, så du blandt andet mindsker risikoenen for vabler.Den brede serie af vandresko, som er tilpasset både mænd og kvinder, sikrer, at du finder netop de vandresko eller -støvler, som passer bedst til dig og dine fødder. De rigtige vandresko er vigtige, for at du får det optimale ud af din tur, samtidig med at de passer på dine fødder.