CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
Sko fra Adidas
adidas - Impossible is nothing
Historien om Adidas begyndte i et lille vaskerum i Tyskland i 1900-tallet. Her blev de første Adidas sko konstrueret. Grundlæggeren Adi Dassler begyndte at erobre verden med missionen om, at tilbyde de bedst mulige produkter til atleter. Adidas producerer i dag sportsudstyr og er særlig kendt for at lave fodtøj samt trøjer og shorts.

adidas

6 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

 • S
 • M
 • L

Skostørrelse

 • 40
 • 42
 • 46

Farve

 • blå
 • hvid
 • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
adidas Adilette Shower Sandaler, sort
adidas Adilette Shower Sandaler, sort sort
adidas
Adilette Shower Sandaler, sort
199 DKK
 • Versioner: UK 8 | EU 42UK 10 | EU 44 1/2
adidas Trail Wind Jacket Women, blå/sort
adidas Trail Wind Jacket Women, blå/sort blå/sort
adidas
Trail Wind Jacket Women, blå/sort
Vejl. udsalgspris 739 DKK 619 DKK
 • Versioner: S
- 16 %
adidas Ultraboost 22 C.Rdy II Sko Damer, sort/hvid
adidas Ultraboost 22 C.Rdy II Sko Damer, sort/hvid sort/hvid
adidas
Ultraboost 22 C.Rdy II Sko Damer, sort/hvid
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 1.279 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: UK 6,5 | EU 40
- 14 %
adidas AGR Tights Men, sort
adidas AGR Tights Men, sort sort
adidas
AGR Tights Men, sort
Vejl. udsalgspris 659 DKK 459 DKK
 • Versioner: SXL
- 30 %
SALE DEAL
adidas 3 Stripes 7/8 bukser Damer, sort/hvid
adidas 3 Stripes 7/8 bukser Damer, sort/hvid sort/hvid
adidas
3 Stripes 7/8 bukser Damer, sort/hvid
Vejl. udsalgspris 399 DKK 219 DKK
 • Versioner: ML
- 45 %
adidas Ultraboost 22 C.RDY II Sko Herrer, sort/blå
adidas Ultraboost 22 C.RDY II Sko Herrer, sort/blå sort/blå
adidas
Ultraboost 22 C.RDY II Sko Herrer, sort/blå
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 1.039 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: UK 11 | EU 46
- 30 %

Sportsmærket, man aldrig kommer udenom

Som det største sportsmærke i Europa samt det andet største i verden er adidas helt uundgåeligt, når der skal shoppes nyt sportstøj, sko eller tilbehør. Her på CAMPZ er mærket naturligvis også selvskrevet, da populariteten og dermed også efterspørgslen altid er enorm. Logoet med de tre striber tager man aldrig fejl af, da de er lig med kvalitet, innovation i topklasse samt fede designs. Mærket står ganske enkelt for alt det, som enhver aktiv person efterspørger, og dermed hører det også til i favoritgarderoben med alle de sporty og obligatoriske items.

Når kun det bedste er godt nok

Med de resurser og den historie, som dette tyske mærke har, kommer det ikke bag på nogen, at produkterne er så attraktive. adidas climacool Boat LaceVi skal nemlig tilbage til 1949 for at hente den første lancering fra mærket, der op gennem årene blot har optimeret og videreudviklet sortimentet til det altomfattende overflødighedshorn, som vi kender i dag. De største internationale atleter og sportshold elsker at repræsentere adidas, da kvalitet, funktionalitet og design sammensmeltes i en perfekt kombination. Her får man alle de ting, man har brug for, når man er aktiv, hvad enten det er til træning eller til kamp. Alle sportsgrene er repræsenteret fra så stort og gigantisk et sportsmærke, og derfor finder du alt det tøj, tilbehør og fodtøj, som du har brug for.

Gennemtænkt og fuldendt

Sponsoraterne af professionelle atleter, de højteknologiske testlaboratorier, kvaliteten, materialernes funktionalitet samt de mange innovative tiltag sikrer dig, at adidas altid lever op til forventningerne. Det er et af de mest gennemtestede sportsmærker i verden, og det er en garanti for, at tingene virker. Funktionalitet og fleksibilitet er nogle af de andre nøgleord, man kan fremhæve. Hvad enten man er aktiv indendørs eller udendørs, så har kroppen brug for komfort og åndbarhed. Med adidas går tingene op i en højere enhed, hvor tekniske tekstiler, funktionelle membraner, perfekte pasformer samt fuld beskyttelse sørger for, at du altid får det optimale ud af din træning, kamp, ferie eller oplevelse i det fri. Produkterne kan mikses på kryds og tværs, så du får en alsidig sportsgarderobe, hvor du er sikker på at få rigtig meget glæde af alle tingene.

100 % kvalitet og trends

Her på CAMPZ er vi enige med alle jer andre i, at outdoor-aktiviteter kan være mange ting. Mange tænker først og fremmest på vandring og trekking, men husk på, at det også kan være klatring, kajaksejlads, bjergsport, trailrunning, slackline samt alt muligt andet. Naturen er der, for at man skal nyde den og bruge den aktivt. Det er dog heller ingen sag, for adidas sørger for beklædningen fra top til tå samt fra inderst til yderst, så du altid har styr på dit outfit. Det er nemlig helt afgørende, at man investerer i de rette produkter, så ens look er komplet, og man dermed bevarer motivationen til at være aktiv. Uden adidas ville verden sikkert være en doven planet, og derfor har vi meget at takke dette tyske mærke for. Udover til sportsbrug er produkterne også velegnede til almindelig hverdagsbrug eller til afslapning. Så du får masser af gavn af dit nye tøj, dit nye fodtøj samt alt dit nye tilbehør.