Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

AKU

2 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Sko fra AKU
AKU

AKU - trekking & outdoor footwear

AKU forbinder tradition, skohåndværk og bjergsport. Med meget engagement og lidenskab har man hos AKU i Italien produceret innovative outdoor- og fritidssko, der kendetegner sig ved deres pasform, moderne teknologier og bærekomfort. Alle sko fra AKU er skabt til at kunne modstå de hårdeste og mest forskellige betingelser og underlag i naturen.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når kvaliteten overtrumfer alt

Italien forbindes med mange ting. Skønt vejr, god mad og vin, smukke landskaber, masser af seværdigheder samt andre tiltrækkende ting lokker turister til landet hvert år. En anden dragende ting er de mange trekking-områder og vandrestier, der indgyder til masser af udfordrende aktiviteter samt frisk luft. Og hvordan kommer man så bedst og mest komfortabelt rundt? Jo, man trækker naturligvis i et par outdoorsko fra AKU, der sørger for en masse gode kilometer med kvalitetsmaterialer under fødderne. Her er tale om et yderst velrenommeret skomærke, der designer og fremstiller funktionelt fodtøj til folk, som elsker at være udendørs. Først og fremmest henter firmaet inspiration i de bjergrige områder omkring hovedkontoret, hvor alle de forskellige sko rigtig kan blive testet i det helt rette terræn. Håndværket er klassisk italiensk med alt, hvad det indebærer af omsorg og detaljerytteri til hvert enkelt par sko, samt lækre kvalitetsmaterialer kombineret med innovative løsninger. Det sikrer et par sko, der kan modstå alle de strabadser, som de udsættes for i det fri. AKU Bellamont SuedeDermed sørger AKU altid for, at dine gåture bliver en succes – uanset årstiderne. Mærket er yderst skattet af både amatører, der elsker gåture langs stranden eller i skoven, samt af professionelle, der har brug for modstandsdygtig fodtøj til krævende vandrediscipliner.

Fodtøj, der kan klare alt, hvad du har brug for

Alle processerne omkring AKU oser af autenticitet. Man kan både se og mærke det på skoene, at der ligger så meget passion, ekspertise og grundighed bag tingene. Derfor er det altid en udsøgt fornøjelse at smyge fødderne ned i et par af disse velsiddende sko i perfekte pasformer. Hos dette attraktive italienske mærke arbejder man med forskellige opdelinger indenfor fodtøj til aktiv udendørsbrug. Det er blandt andet kollektioner til henholdsvis trekking, bjergvandring og backpacking. Derudover finder du også allround-modeller, som med fordel kan bruges i urbane miljøer. Til de mere udfordrende discipliner kræves normalt et par støvler med høje skafter, så du får masser af støtte omkring anklerne. Hos AKU byder man både på outdoorsko og -støvler, så du både finder fodtøj med både lavt eller højt skaft, hvilket skaber masser af fleksibilitet i sortimentet. Det er fodtøjet, der trækker os afsted på nye eventyr og uforglemmelige ture i naturen og byen. Derfor er kvalitet, former og materialevalg også af kæmpe betydning. Hos dette italienske mærke forener man alt det bedste i en fantastisk symbiose af innovation og klassisk håndværk. Oplev mere af det hele her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!