Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Alchemy Equipment

13 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Alchemy Equipment

Alchemy Equipment – Funktion møder stil

Funktion og stil behøver ikke være modstridende - Det er det lille, sofistikerede mærke Alchemy Equipment fra New Zealand bevis på. Det innovative mærke laver højmoderne, funktionelt tøj, der både egner sig til storbyliv og land. Det enkle, men altid unikke design er tidløst. Alchemy afrunder desuden produktporteføljen med flotte tasker og rygsække, der er super praktiske og ser fantastiske ud. Uanset om du er i bjergene eller i byen - med Alchemy Equipment er du altid forberedt!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sports- og hverdagstøj i ypperste kvalitet

Der findes sportstøjsmærker med årtiers erfaring og traditioner, og så findes der nye innovative aktører. Alchemy Equipment hører til blandt de sidste, for mærket er startet i 2013. Det betyder friske øjne på sportsbranchen samt et ungt og dynamisk syn på alle processerne, hvilket sikrer dig topmoderne fritidstøj. Derudover samarbejder man med erfarne folk fra branchen, så der opstår intense synergier, som bringer nye kollektioner på banen. I løbet af ganske få år er firmaet gået fra kun at klæde lokale kunder i New Zealand på til at være et verdenskendt mærke. I Danmark er tøjet også slået igennem og du finder et bredt udvalg fra Alchemy Equipment på CAMPZ. Signaturen hos mærket er kombinationen af teknisk og funktionelt tøj samt moderne snit. Dermed lever man op til kundernes efterspørgsel og behov, for folk vil have smart tøj, der både kan bruges i naturen samt i byen. Det har man fundet løsningen på ved at holde sig til en tidløs, klassisk og minimalistisk stil, som kan gå til det hele. Grå, sort og hvid er nogle af de mest anvendte farver, og de kan mikses på kryds og tværs med hinanden.Alchemy Equipment Minimalist Hvid er især komfortabel på varme dage, mens de mørke farver egner sig godt til køligere sæsoner, men alt tøjet kan naturligvis bruges året rundt.

Nyd multifunktionaliteten fra Alchemy Equipment!

Tøjet fra det New Zealandske mærke er designet til aktivt brug. Derfor er materialerne nøje udvalgt og sammensat, så de egner sig til de miljøer, man færdes i. Det gælder hvad enten du sveder eller fryser, for man er især begejstret for merinould, der er et naturmateriale, som tilpasser sig temperaturerne. Det er både i stand til at ventilere samt isolere, og kan dermed bruges i alle sæsoner. Man anvender også økologisk bomuld, som er fri for sprøjtemidler, så der er i den grad også gået all in på miljøprocesserne. Alchemy Equipment har fundet nøglen til at balancere mellem teknisk performancetøj og klassisk skrædderkunst. Derfor kan du få glæde af tøjet, når du er aktiv i naturen, men det egner sig ligeså godt til sightseeing i storbyen, eller når du blot har brug for noget komfortabelt og let tøj. Du får de nyeste kollektioner, hvor fleksibilitet og funktion smelter sammen med form og design. Jakker, T-shirts, bukser og trøjer er blot nogle af de items, som mærket forsyner dig med, men du finder derudover også praktiske og moderne tasker og rygsække, så du kan begive dig ud på nye eventyr med stil og komfort.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!