CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Alpina Twist Five QVM+ Cykelbriller, grå

ID: 1547867

1.329 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Alpina Twist Five QVM+ Cykelbriller, grå (moon/grey matt/rainbow mirror)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den beskytter og beskytter og beskytter og beskytter - Twist er en af de bedst sælgende sportsbriller på markedet. Og det er ikke uden grund: Siden lanceringen har den sat nye standarder for komfort, tilpasning og design. Twist Zero var navnet på den første model i 2005. Sportbriller er nu i femte generation - og Twist Five QVM fortsætter deres egen succeshistorie.

Fuldformatversionen Twist Five QVM+ er udstyret med den avancerede linseteknologi QuattroVarioflex og har samtidig en moderne stil. Dette giver dem et enormt anvendelsesområde og gør dem til fremragende sportsbriller til alle lys- og vejrforhold. Linserne øger kontrasterne, filtrerer forstyrrende refleksioner og tilpasser farven optimalt til lysforholdene (fotokromatisk).

De dækker beskyttelsesniveauerne Cat. 1 til 3. Fogstop forhindrer dug på ruderne, og vand og snavs ruller lettere af takket være den hydrofobiske belægning. Med de hældbare bøjler kan brillerne tilpasses individuelt til ansigtets form. Takket være spejlbelægningen reflekteres de infrarøde stråler, og der er 100 % UV-beskyttelse. Twist Five QVM+ er det perfekte par briller - til alt slags vejr og til alle sportsgrene.

Quattro Varioflex
Polarisationsfilteret i Quattroflex-brillerne, som er tilpasset de mest forskelligartede krav, tilbyder et maksimum af funktionalitet. Den fjerner effektivt refleksioner og blænding og fremhæver tydeligt kontraster. Quattrofelx linser er lysere end almindelige polariserede linser, hvilket gør dem ideelle til kombination med Varioflex. Quattroflex-effekten fungerer derfor optimalt selv i dårligt vejr og diffus belysning.

Fogstop
Fogstop er en belægning på indersiden af linserne, som ikke er glat, men ru. Det betyder, at dråberne ikke har mulighed for at danne et lukket lag, dvs. at de kan tåge og dermed skjule udsynet.

Hydrofobisk linse
Rudens hydrofobiske, dvs. fugtafvisende nanostruktur gør det muligt for vand at rulle af på få sekunder og tage snavset med sig. Ruden er ikke kun ren, men tørrer også lynhurtigt.

Tilpaselig næsepude
Koldt justerbare, gummibelagte næsepuder giver optimal tilpasning til enhver næsebredde og -form. Gummibelægningen forhindrer effektivt at glide og garanterer en sikker pasform.

Justerbar hældning
Takket være de justerbare templarled kan brillerne vippes væk fra panden under den svedige opkørsel. Nedadgående hældning mod panden reducerer træk. Til sport med et tågefrit udsyn til enhver tid.

2 Design af komponenter
Kombinationen af et hårdt stel, bløde, gummibelagte bøjleender og næsepuder øger brillenes komfort og pasform.

Optimeret luftstrøm
En stærkt buet brilleglaslinse i kombination med en indirekte luftstrømsguide sikrer træk- og tågefrit syn selv ved hurtig udendørs sport.

Vis alle modeller fra Alpina Twist-serien

Specialfunktioner

Beskyttelsesniveau

Beskyttelsesindeks ifølge Standard EN1938 0 - Til overskyede dage er linsen farveløs 1 - Egnet til svagt sollys gennem en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser til normalt sollys 3 - Stærkt sollys (alpe- og havmiljø), ofte mørke linser 4 - Høj Alpe- og havmiljø. Meget mørke linser, ikke egnet til kørsel!

Funktioner

Tilsigtet brug
Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet:
Nej
Glas-/linsetype:
spejlet, polariseret, fotokromisk
Beskyttelsesniveau:
1-3: 8-80 % lystransmission
Udstyr
ramme:
14,0 cm bred / 5,0 cm høj
Nasenberreich:
Tilpasningsbar næsepude
Brillestang:
16 cm
ventilation:
Optimized Airflow
Brilleglas
Betegnelse brilleglas:
Farverig
Beskyttelsesniveau:
1-3: 8 - 80 % lysgennemgang
100% UV-beskyttelse:
ja
Detaljer:
med polarisationsteknologi, Skridsikker overflade, med automatisk linsefarve
flere egenskaber:
Ubrydeligt
Dimensioner
Vægt:
30,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1547867
EAN
4003692309631

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.