CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Alpina Flexxy

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Børn 1

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Alpina Flexxy Cykelbriller Børn, sort
Alpina Flexxy Cykelbriller Børn, sort sort
Alpina
Flexxy Cykelbriller Børn, sort
219 DKK

Nu fås Alpinas innovative solbriller til familiens unge

Alpina er skabt med et simpelt ønske om at inspirere flere mennesker til at gå på opdagelse i naturen. Med produkter, som byder på kompromisløs beskyttelse og innovation, har de siden 1980 sat trends indenfor design, mode og livsstil. Nu kan hele familien nyde sporten sammen med Alpina Flexxy-serien. Disse farverige og kreative solbriller er inspirede af de unges sans for eventyr og fantasi. De fås med Alpinas avancerede teknologier og kan bruges til både ski, cykling og andre udendørsaktiviteter. Størstedelen af Alpinas kollektioner er skabt i Bayern, hvor de har hjemme.

Navnet siger det hele: Solbriller, som sidder formidabelt

Med deres stabile og fleksible ramme er disse briller perfekte til de aktive børn og unge. KIDS-kollektionen er specialdesignet til at passe de mindre på mellem 3 og 6 år. Takket være deres fleksibilitet kan de justeres, så de sidder perfekt, og de er derfor utroligt komfortable at have på.Alpina Flexxy Alpina Flexxy tilbydes med keramiske linser, som yder 100 procent UV-beskyttelse. Dette er vigtigt til de lange udendørsdage, især hvis I er ude på eventyr i snebeklædte landskaber. Brillerne med decentrerede linser giver uforstyrret udsyn. Derudover har de optimeret luftgennemstrømning takket være den specialdesignede luftstrømsstyringsfunktion, som stopper brillerne i at dugge til. En ting, som vi hos CAMPZ lagde særligt mærke til, er den fleksible ramme, som er utrolig nem at justere til de små ansigter. Vi elsker at sprede cykelglæden til vores børn, og derfor er det vigtigt for os, at de har briller, som sidder komfortabelt til en hel dag udendørs.

Komfortable briller med finurlige designs

Er dit barn ekstra glad for at gå på opdagelse udendørs? Måske er de bidt af cykling, klatring eller løb? Så er det vigtigt, at de har solbriller, som ikke bare beskytter, men som er designet til deres aktivitetsniveau. Alpina Flexxy-serien har speciallavede sportsversioner, som sidder tæt til ansigtet og har en smallere, mere tætsiddende pasform. HR-brillerne i denne serie er lavet til de lidt ældre børn fra 10 til 14 år. I denne alder kommer de unge til at ødelægge mange ting, men ikke deres Alpina-briller. Den stabile ramme og det solide keramiske glas holder til selv den mest aktive teenager. Den beskytter deres øjne og giver looket en sporty, moderne kant. Teen-brillerne tilbydes i fede farvekombinationer og fås i også i neonfarvede varianter. Så kommer der hurtigt lidt mere fest og ungdomsglæde ind i hverdagen.