Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Alprausch

4 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Alprausch

ALPRAUSCH - URBANT OUTDOORTØJ FRA SCHWEIZ

Det er ingen hemmelighed hvor den schweiziske familievirksomhed Alprausch kommer fra, korset i logoet afslører det hurtigt. Urbane snit er kombineret med sofistikerede materialer og et stærkt design. Så ser du ikke kun elegant ud i bjergene, men også på isbaren eller til et møde!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Tøj til både hverdag og sport

Et familieforetagendesolidt plantet i den schweiziske muld. Sådan kunne Alprausch karakteriseres. Dagligt kan udsigten til Alperne nydes, hvilket også danner inspiration til mærkets tøjkollektioner. Oversat betyder firmanavnet alpe-rus. Dermed kan du også få din daglige dosis af Alperne ved at iklæde dig tøj fra de sporty kollektioner hos CAMPZ. Firmaet rammer lige i hjertet på tidens efterspørgsel. Friske mænd og kvinder vil nemlig have mode og funktionalitet på én og samme tid. Og det kan I alle få takket være sortimentet fra Alprausch! Her bydes der på smart fritidstøj, som med lethed kan bruges i hverdagen og til sportsaktiviteter. Da mærket blev lanceret i 2001, var det som et schweizisk projekt, men siden da har det spredt sig globalt. Firmaet gør stadig en dyd ud af at designe fritidstøj, som ikke ligner tøj fra andre mærker. Det ses bl.a. på materialekombinationer, mønstre og prints. Det kan være fine broderier kombineret med strækbarhed og hætte, eller en cardigan med vindisolering. Alt er kombineret med et særligt tvist, så du kan opnå en meget personlig stil. Alprausch MareiliDermed er sport aldrig kedeligt, for mærket sørger for, at du ikke går i ét med omgivelsernes klassiske helfarver.

Smart og effektivt fra inderst til yderst

Der er intet så fleksibelt, som en garderobe fyldt med fritidstøj til allround-brug. Det er noget, som Alprausch er garant for. De tilbyder en række alsidige kollektioner, der med lethed kan kombineres i flere lag. Stilen er casual og streetsmart, hvilket passer perfekt til den bevægelsesfrihed, der er integreret i tøjet. Ikke mindst i form af elastan og luftige looks, så du med komfort kan tage på sightseeing, cykelture, vandreture og alt muligt andet. Når du er færdig med at være aktiv, matcher du blot en af de fede T-shirts med et par jeans eller cargobukser– eller sammen med en sporty sommerkjole, og lader hverdagens aktiviteter indtræffe. Firmaet henter inspiration fra mange genrer, men især er snesport, surfing og streetart hovedinspirationskilderne. Logoet bruges i den forbindelse kreativt på mange forskellige måder, så man aldrig er i tvivl om tilhørsforholdet. De gør en dyd ud af at holde produktionen på europæisk jord og indtil nu sker det med 85 % af kollektionerne. Tøjet produceres primært i Portugal mens det designes i Schweiz med inspiration fra den smukke natur i landet. Der er garanteret en ren glædesrus med det sporty tøj, som også er perfekt til hundelufteture, bål-mad med ungerne og alt det andet, man foretager sig i fritiden.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!