Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Alvivo

26 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Alvivo

Alvivo – Livet i alperne

Alvivo er et mærke fra det swabiske firma alpex. Det unge mærke har sat sig til opgave at sikre en absolut gennemsigtig, retfærdig og bæredygtig produktion. Sortimentet omfatter uundværlige tekstilprodukter til camping, trekking og vandreture.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Din nattesøvn er sikret!

En følelse af frihed. Det er den sætning, der bedst beskriver den mission, som Alvivo er ude på. Og de er faktisk allerede lykkedes med den - takket være outdoor-produkter, der både kan bruges i hverdagen samt på rejser. De står for innovation og kvalitetsprodukter, hvor alle kan være med prismæssigt. Det er en motivation i sig selv, for alle bør opleve nye eventyr, når der skal tankes ny energi. Det kan du gøre med Alvivo ved din side. Hos CAMPZ er det tyske mærke en del af porteføljen, for tysk kvalitet går man aldrig fejl af. Når de så samtidig lægger stor vægt på medarbejderforhold, omtanke for miljøet samt tillid og ærlighed– så er kimen lagt til et trofast mærke, som kunderne altid kan regne med. I dag byder mærket på forskellige produkter til sport og hverdag, men det er især sortimentet med soveposer, der udgør firmaets DNA. Søvn er vigtig for at kunne blive klar til dagens program, ikke mindst når du er på ferie i det fri. Når først du har fundet det rette telt, kan du med fordel se nærmere på udvalget af soveposer.Alvivo Ibex 300 Du vil elske at krybe ned i et af de bløde designs, som får dig i drømmeland på bedste vis.

Veludhvilet hver morgen!

Dyrevelfærd står højt på listen hos det sydtyske mærke. Derfor er de også certificeret inden for forskellige standarder, som giver et kvalitetsstempel, når reglerne følges. Det lever Alvivo op til på alle måder. De anvender nemlig primært andedun som fyld i soveposerne. I den forbindelse har de sikret, at dyrene ingen overlast lider. Alt foregår under dyreetiske forhold. Derfor kan du også med god samvittighed svøbe dig ind i ren blødhed og komfort, når du skal have din skønhedssøvn. I sortimentet finder du både helårssoveposer samt modeller til brug i bestemte sæsoner. Derfor kan du også roligt tage på øde teltture og ekspeditioner i minusgrader, eller du kan nyde lune sommernætter i en tyndere sovepose. Uanset hvad, yder de bløde mumiesoveposer maksimal komfort takket være særlige åndbare mellemlag. Inderposer er også en del af mærkets signaturprodukter. De sørger især for at beskytte soveposen imod sved og snavs. Derudover bidrager inderposer med ekstra isolation og vindtæthed i kulde. Under varmere forhold kan de sågar bruges for sig selv i stedet for et lagen eller dynebetræk. Alt er designet til, at du kan overnatte på bedst mulig vis i det fri.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!