CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
ANITA
Anita – Sublim pasform, perfekt hold
Stilfuldt undertøj til kvinder er Anita’s element. Allerede siden 1886, hvor virksomheden blev grundlagt, har Anita produceret moderne og tidløst undertøj til kvinder over hele verden. Anita har særligt fokus på pasform, kvalitet og komfort. Udover undertøj og bademode har mærket også specialiseret sig i sports-bh’er og trusser, som de har modtaget talrige præmier for, pga. deres sublime pasform og store komfort.

Anita

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • S

Farve

  • hvid

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Anita extreme control Sports-BH Damer, hvid
Anita extreme control Sports-BH Damer, hvid hvid
Anita
extreme control Sports-BH Damer, hvid
Vejl. udsalgspris 439 DKK 239 DKK
  • Versioner: 75B
- 46 %

Styrk dit aktivitetsniveau med kvalitetsbevidst sportsundertøj fra Anita

Der skal ofte ikke meget til for at forbedre dine oplevelser, når du skruer op for aktivitetsniveauet ude og inde. CAMPZ har gjort det let for dig at handle mode- og kvalitetsbevidst undertøj til træning, hverdag og udendørsliv. Sortimentet fra Anita henvender sig til alle kvinder og kropstyper.

Mere end 130 år med kvalitet, komfort og sublimt fit

Anita er et tysk familieforetagende med en lang historie, der går helt tilbage til grundlæggelsen i 1886. I mere end 130 år har visionen hvilet på et ønske om at levere undertøj og badetøj til alle typer kvinder. De mange dele er indbegrebet af kvalitet, komfort og sublimt fit. I dag har den fjerde generation af familien overtaget foretagendet og ført arven videre under samme skarpe visioner. Den store erfaring og de solide værdier har i dag ledt til, at virksomheden har bredt sig til det meste af verden, hvoraf deres produkter sælge på globalt plan. Via det store udvalg på CAMPZ kan du nu få fingrene i de kvalitetsbevidste produkter fra det anerkendte mærke.

Sportsundertøj der støtter op om dine unikke former

Forkæl dig selv med funktionelt sportsundertøj/ fra Anita til træning, hverdag og udendørsliv. Anita Air ControlCAMPZ har sammensat en omfattende kollektion af alt fra tights til trusser og sports-BH'er. Det bløde og støttende undertøj skaber ny velvære indefra, så du kan kaste dig over din sport med nye mængder af selvtillid og performance. Og det gælder uanset, hvilken sportsgren, der har fanget din interesse. Delene støtter op om dine bevægelser uanset, om du er i færd med et par dybe lunges, intense yogastræk eller et par givende vægtløft eller cykelture. Ligeledes er det din nye uundværlige makker på lange vandreture i det fri. Modellerne fås i et væld af størrelser, så der altid er en, der matcher dine unikke former.

Innovative detaljer der gør forskellen

Et skarpt fokus på de afgørende detaljer er en del af undertøjet fra Anita. Blandt andet får du sports-BH'er med syede tredelte skåle og sømløs inderskål, der efterlader dig med en støttende struktur. Det innovative stof absorberer fugt og holder huden tør. Også når du giver dig i lag med de mere krævende udfoldelser, hvor sved er uundgåeligt. Mikrofibre betyder åndbare og lette dele, der føles bløde mod huden, mens ergonomiske former og snit følger din krops former og øger bevægeligheden. Det kommer nemt til at føles som, at delene går i et med din krop. I samarbejde med Anita prioriterer vi din komfort.