Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Arc'teryx

10 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Arc'teryx

Arc’teryx - Innovation og kvalitet

Det canadiske brand Arc’teryx tilbyder udstyr af højeste kvalitet til outdoor aktiviteter med innovative ideer og teknikker. Brandet er opkaldt efter ARCHAEOPTERYX LITHOGRAPHICA - det første krybdyr, som udviklede fjer til at flyve med, hvilket symboliserer frigørelse fra begrænsningen af den vandrette verden. Arc’teryx tilbyder ud over outdoortøj også gode rygsække og andet outdoortilbehør. Alle produkter er af højeste kvalitet og holdbarhed.

Tøj fra Arc’teryx
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Giv dig tid til at nyde naturen

Fri som fuglen – det er et udtryk, der passer bogstaveligt talt til dette canadiske mærke. Firmaet kobler nemlig navnet på den først kendte fugl i verden sammen med deres egen produktion af tøj og udstyr til outdoor-brug.

Når du vil udfolde dig optimalt i det fri

Med base i et smukt, udfordrende og bjergfyldt landskab er Arc'teryx placeret lige i smørhullet i forhold til at teste de mest holdbare produkter i naturen. Arc'teryx 3 PeaksMed sne, regn, rusk og blæst kræver det godt håndværk og innovative materialer for at kunne modstå de forskellige årstider i med- og modvind. Da Canada har et endnu mere skiftende og barsk klima end Danmark, er du mere end godt og beskyttet klædt på i noget tøj fra Arc'teryx. Mærket klæder dig på fra top til tå - både hvad gælder beklædning, fodtøj, accessories og udstyr - så du kan godt pakke tasken og gøre klar til en weekend i det fri, til en campingtur, en vandretur med seniorklubben, en overlevelsestur med kollegaerne eller til en familietur med alle ungerne fra børnehaven. Arc'teryx AR 385AHer på CAMPZ.dk byder vi på tøj og tilbehør til alle de hyggelige timer i det fri, men også til alle de udfordrende aktiviteter, hvor man har brug for isolation og fri bevægelighed.

Giver dig mod på mere

Fælles for alle outdoor-aktiviteter er, at man bruger kroppen. De forskellige discipliner giver dig så forskellige måder at bruge den på. Skal du vandre, er det primært benene, der fungerer som motorer, står den på klatring, så skal der også gang i arme og hænder. Uanset hvad, så sørger Arc'teryx for, at du kan fokusere på det, du skal, da alle de innovative og beskyttende produkter er fleksible og komfortable at have på. Med alle de rigtige overflader, underlag og membraner har du noget at stå imod med, når det går frem over stepperne i regn og slud eller i snevejr, solskin eller blæst. Designstilen er både urban, praktisk og funktionel, så du får nogle produkter, der kan bruges i både naturen og byen. Elsker du at sove i telt eller shelter? Er du til vandretur i al slags vejr? Cykler du til arbejde? Eller er du spejder i din fritid? Uanset behov og interesser, så giver sortimentet fra Arc'teryx dig komfort og beskyttelse hele året rundt. Derfor er mærket også af den slags, som man ikke kan leve foruden i de danske sæsoner, og derfor er det også meget heldigt, at du kan bestille det her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!