Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

25% Rabat på duffelbags til næste års eventyr | 25% på Icebreaker KODE: Icebreaker25

arena

641 Produkter
arena

Arena: Nyd en verden af vand

Arenas mål er at få alle i vandet. Derfor udvikler virksomheden svømmetøj -og udstyr til alle målgrupper. Hvad end man er elitesportsudøver, nybegynder eller blot end vandhund, finder man udstyret hos Arena.

Sorter efter
 
Side 1 af
12

Tysk innovation og sportiness

Vores kære naboer mod syd kan bare noget indenfor sportsverdenen. Ikke kun rent præstationsmæssigt, men også i forhold til at designe og fremstille sportstøj- og udstyr. Det er sortimentet fra Arena et perfekt eksempel på.

Klæder alle vandhunde professionelt på

Mange har sikkert hørt om familien Dassler, der først startede adidas og siden PUMA. Arena BoomerangAnden generation gik så i gang i 1973, hvor den svømmeinteresserede søn, Horst Dassler, startede Arena. Mærket blev allerede fra starten en kæmpe succes, og derfor er det helt op til i dag yderst anerkendt i alle segmenter og svømmelag. Gennem årene har mærket vundet masser af medaljer indenfor alle de store lokale og internationale stævner og mesterskaber, så du kan trygt regne med kvaliteten, når du bestiller nogle produkter fra Arena her på CAMPZ.dk. Innovation, mode, funktionalitet og komfort er blot nogle af de ord, der beskriver dette tyske mærke bedst. Det er svømmetøj og badeudstyr, der virker præstationsfremmende på en lovlig måde, da det kvalificerede håndværk er skabt med alt fra hajskindslignende detaljer til syninger uden kradsende søm samt masser af ergonomiske finesser, så du kan sno dig som en ål i vandet.

Få det optimale ud af turen i det blå

Selvom det ofte er svømmetøj, man tænker på, når snakken falder på Arena, så byder mærket også på så meget andet. Arena Cobra Ultra MirrorDet er alt fra svømmebriller, håndklæder, badesandaler, tasker og meget andet, som du har brug for, når du skal på camping, på udenlandsrejse eller blot ønsker at nyde en lækker sommerdag ved stranden. Alle produkterne egner sig perfekt til afslapning eller motion i det fri, men de kan også bruges indendørs, hvad enten det er i svømmehaller, spabade, saunaer eller andre steder, hvor velvære er i højsædet. Hos Arena har man altid et kæmpe ønske om at klæde hele familien på. Derfor kan både børn, unge og voksne få glæde af de skønne designs. Samtidig sørger designerne også for at niveau-inddele varerne, så der skelnes mellem alt fra motions- og fritidsbaserede aktiviteter til triathlon og andre konkurrenceprægede sportsgrene. Uden dette tyske mærke på markedet ville ens svømmeoplevelse ikke være den samme. Den store erfaring, de mange guldmedaljer på CV’et, adidas-familiens engagement samt designernes evne til at skabe komfortable og moderigtige produkter gør Arena til noget helt unikt. Derfor er det også det sikre valg, når du vil have kvalitet for pengene. Og hvem vil ikke det? Det vil vi i hvert fald her på CAMPZ.dk, og det samme ønsker vi naturligvis for vores kunder. Så dyk ned i et sandt overflødighedshorn af holdbart og effektiv svømmeudstyr.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!