CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Arena Icons

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Arena Icons – cool retrodesign

Cool sportstøj med en snert af retro over sig. Det er, hvad du får, når du vælger Arena Icons. Her hos CAMPZ.dk fører vi dette mærke, hvis stil rækker nogle årtier tilbage og genopliver det klassiske design, som engang var typisk for sportstøj. Arena Icons er inspireret af netop ikoner fra arenaen, som man så dem på tv-transmissioner fra OL i 70’erne og 80’erne. Der er tale om en serie af træningstøj til begge køn i form af primært træningsbukser og -jakker, T-shirts, badetøj og sandaler, der lavet med komfort og praktisk anvendelighed in mente. Med Arena Icons griber sportsmærket Arena, der blev grundlagt af Horst Dassler, der er søn af grundlæggeren af adidas i 1972, tilbage til sine rødder inden for sportstøj, og med sit cool vintagedesign kan det være, at Arena igen kan gå hen og konkurrere med giganterne inden for branchen. Følgende produkter kan især fremhæves.

Arena Icons Træningssæt

Tjekket træningstøj i retrodesign til både mænd og kvinder, der er syet i behageligt åndbart polyestermateriale med krave og ærmegab i ribstrik med kontrastfarve.arena Relax IV Akkurat som logoet, der løber ned langs ærmerne, er der tale om en ægte klassiker med rødder tilbage til OL i München i 1972. Jakken findes i flere forskellige farver hos CAMPZ.dk og kan også bruges som almindelig hverdagspåklædning. Den kan kombineres med et par træningsbukser i samme stil til at skabe et sæt tøj, der får dig til at stå ud, når du træner – eller bare vil klæde dig afslappet i en stil, der emmer af klassisk streetwear. Retrolooket kan fuldendes med en T-shirt i samme design i blød bomuldsjersery, og ligesom jakken med Arena logoet løbende ned langs skuldre og ærmer. Disse T-shirts har fået et moderne, tætsiddende snit og kan lige så vel kombineres med et par jeans til daglig brug.

Arena Icons badetøj – klassisk badetøj med et twist

Badedragter, badebukser, badehætter og badesandaler. Arena Icons har lavet en serie af badetøj, der – helt i tråd med deres koncept – er klassisk og retro, samtidig med at det er elegant. Ligesom træningsjakkerne har badetøjet Arena Icons logoet løbende diagonalt ned langs siden samt på kanterne i hvidt. De er lavet i det slidstærke og klorresistente MaxLife-stof, der føles behageligt mod huden, både når det er vådt, og når det er tørt. Det simple, klassiske design med kontrastkanter og logostribe skal nok fange opmærksomheden og sende tankerne tilbage til 70’ernes OL-svømmekonkurrencer, når du springer i vandet.