CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Arena Rulebreaker

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Arena Rulebreaker er skarpt design til selvsikker bevægelse

Siden 1973 har Arena designet svømmetøj til professionelle svømmere. De har et dybt kendskab til kroppens bevægelsesmønstre i vandet og er dedikerede til optimeret performance. De forstår at omforme teori til praksis på et niveau, der altid overrasker og imponerer os her hos CAMPZ. Vi brænder for mere bevægelsesglæde til flere mennesker, og med deres nyeste serie, Arena Rulebreaker, har massevis af mennesker allerede fået endnu mere ud af timerne i vandet. Deres svømmetøj kan nærmest ikke mærkes. Det sidder så komfortabelt mod huden, at det føles som et ekstra lag hud.

Bryd reglerne, og spring rammerne i professionelt designet bikini

Arena Rulebreaker er en kollektion, der er inspireret af professionelle svømmere. Arena FeelDen er lavet specifikt til aktive kvinder, som vil have svømmetøj, der ubesværet overgår fra konkurrence til en afslappet dag ved poolen. Serien integrer moderne prints, iøjefaldende farver og skarpe silhuetter. Altsammen med firmaets velkendte håndværk og øje for detaljerne. Det slidstærke MaxLife-materiale er designet af Arena selv. I kombination med det funktionelle design kan Arena Rulebreaker-serien holde til den høje belastning fra timer i vandet. Serien byder tilmed på noget helt unikt, nemlig den todelte bikini i en form, der holder til professionel svømning. Typisk er det badedragten, der har domineret banerne, men Arena Rulebreaker-serien lever her igen op til sit navn: Den bryder reglerne, så du kan sætte dine egne standarder.

Unikke designs, der fremhæver formerne

Hver top er designet med smukke rygkonstruktioner, der fremhæver ryggens og skuldrenes form. Med justerbare stropper på både over- og underdel tilpasses alle delene af Arena Rulebreaker-kollektionen nemt til din unikke krop og stil. Vi elsker kombinationen af professionel strømlining og personlig stil. Serien fejrer kvinder, der bryder med normerne og udtrykker deres individuelle stil. Fra svømmehallen til poolkanten kan du iklæde dig badetøj, der fremhæver din personlighed og sportsglæde. Underdelene er lavet med flade sømme, der sidder tæt til kroppen uden at gå på kompromis med komfort eller pasform. Alle deres bikinier er resistente overfor klor og beskytter mod UVA-, UVB- og UVC-stråler. Er du et miks af tradition og innovation? Så får du den klassiske badedragt, der er designet til at møde konkurrencesvømmerens høje standarder. Dog med et twist. De farverige kanter og unikke designs på ryggen giver den klassiske badedragt en moderne og spændende kant. Det brede udvalg af farver og prints gør det nemt for enhver at finde det perfekte match.