CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget

Arena Training

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Tag din svømmetræning til nye højder

Italienske Arena står bag en række af de mest moderne og avancerede produkter inden for svømning og vandsport. De er kendt for at tage det ekstra skridt – eller svømmetag, om man vil – for at sikre optimale forhold for svømmere i alle aldre og på alle niveauer. Arena blev grundlagt af Horst Dassler i 1973, og han havde det ikke fra fremmede. Hans far var nemlig ingen ringere end Adolf "Adi" Dassler – manden bag det verdenskendte mærke adidas. Horst blev inspireret til at starte sin virksomhed efter at have set legendariske Mark Spitz vinde syv guldmedaljer og sætte lige så mange verdensrekorder ved OL i 1972.

Tommelfingeren op fra stjernerne

Siden er Arena fortsat med at lade sig inspirere af svømmesportens stjerner og har i årenes løb fået nogle af de allerstørste navne til at deltage i udviklingen og designet af nye produkter gennem tests og feedback. arena One BiglogoDet er derfor ikke overraskende, at Arena i dag nærmest er synonym med svømning i den absolutte verdensklasse. Men Arena er ikke kun for eliten – langt fra. I mange år har de leveret badetøj til helt almindelige mennesker på vej til svømmetræning eller på ferie. Hvad enten du er professionel, entusiast eller bare nybegynder, vil du mærke den høje kvalitet og motivationen til at blive en bedre svømmer, når du ifører dig et Arena produkt. Hos CAMPZ.dk finder du et stort udvalg i Arena Training serien af badedragter og bikinier til damer samt shorts og badebukser til herrer, der kan tage din svømmetræning til nye højder.

Førsteklasses materiale

Produkterne i serien er baseret på MaxLife, der er et materiale af højeste kvalitet, der er 100 procent klorresistent og yder en høj beskyttelse mod solens UV-stråler (UPF50+). Materialet tørrer lynhurtigt og er særdeles slidstærkt, så dit badetøj stadig vil set nyt ud slev efter lang tids intens brug i klor eller saltvand. MaxLifes høje elasticitet gør, at din badedragt, badebukser etc. former sig optimalt efter din krop og giver dig maksimal bevægelsesfrihed og minimal vandmodstand, så du kan glide hurtigt og let gennem vandet. Det gør også, at materialet er meget behageligt at have på selv efter mange timer i vandet. Fælles for mange af Arena Training produkterne er desuden et klassisk design med et professionelt og atletisk udseende, der giver dig et smart look i svømmehallen eller på stranden. Tjek udvalget hos CAMPZ.dk og glæd dig til at afprøve dit nye badetøj og forbedre dine muligheder for at blive en bedre svømmer.