Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Arva

4 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Det bedste udstyr til de værste scenarier

Snesport og andre typer eventyr i snefyldte bjergregioner er ikke ufarlige discipliner. Skulle uheldet være ude, og du bliver fanget under sneen, vil du have det bedst tænkelige overlevelsesudstyr på dig. Arva Expl**** 18På CAMPZ tilbyder vi Arvas produkter, som sørger for sikkerhed i sneen.

Over 30 års erfaring med sikkerhed i sneen

Arva kender alt til, hvad det kræver at klare sig ud af de værst tænkelige forhold, som sneen kan byde én. I 1985 udviklede de deres første lavine-tranceiver. Dengang var skisport på ingen måde ligeså udbredt som det er i dag, men det var denne begyndelse, der førte til firmaets passion for at udvikle sikkerhedsudstyr til skisportsinteresserede. I dag er skisport blevet en kæmpe industri, og Arvas vision er heldigvis fortsat den samme: at sørge for, at alle, der begiver sig op i de sneklædte højder, også kommer sikkert ned igen. Ved løbende at udvikle deres udstyr og fortsatte samarbejde med alverdens eksperter sikrer de, at udstyret altid holdes opdateret med den nyeste og bedste teknologi.

Forberedelse lønner sig

Hos CAMPZ ser vi ligeledes gerne, at din sikkerhed er i top på skituren eller andre snefyldte eventyr, du måtte begive dig ud på. Derfor tilbyder vi et rigt udvalg af Arva rygsække, som har plads til alverdens sikkerhedsudstyr samt rygbeskyttere og lavinesonder, så du har en backupplan klar, hvis uheldet skulle være ude. Tag afsted med det rigtige udstyr og visheden om, at den forberedelse du har gjort dig sikrer dig bedst muligt, selv hvis det værst tænkelige scenarie skulle udfolde sig.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!