CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Arva

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Arva Removable Reactor Pocket
Arva Removable Reactor Pocket
Arva
Removable Reactor Pocket
Vejl. udsalgspris 109 DKK 59 DKK
- 45 %

Det bedste udstyr til de værste scenarier

Snesport og andre typer eventyr i snefyldte bjergregioner er ikke ufarlige discipliner. Skulle uheldet være ude, og du bliver fanget under sneen, vil du have det bedst tænkelige overlevelsesudstyr på dig. Arva Expl**** 18På CAMPZ tilbyder vi Arvas produkter, som sørger for sikkerhed i sneen.

Over 30 års erfaring med sikkerhed i sneen

Arva kender alt til, hvad det kræver at klare sig ud af de værst tænkelige forhold, som sneen kan byde én. I 1985 udviklede de deres første lavine-tranceiver. Dengang var skisport på ingen måde ligeså udbredt som det er i dag, men det var denne begyndelse, der førte til firmaets passion for at udvikle sikkerhedsudstyr til skisportsinteresserede. I dag er skisport blevet en kæmpe industri, og Arvas vision er heldigvis fortsat den samme: at sørge for, at alle, der begiver sig op i de sneklædte højder, også kommer sikkert ned igen. Ved løbende at udvikle deres udstyr og fortsatte samarbejde med alverdens eksperter sikrer de, at udstyret altid holdes opdateret med den nyeste og bedste teknologi.

Forberedelse lønner sig

Hos CAMPZ ser vi ligeledes gerne, at din sikkerhed er i top på skituren eller andre snefyldte eventyr, du måtte begive dig ud på. Derfor tilbyder vi et rigt udvalg af Arva rygsække, som har plads til alverdens sikkerhedsudstyr samt rygbeskyttere og lavinesonder, så du har en backupplan klar, hvis uheldet skulle være ude. Tag afsted med det rigtige udstyr og visheden om, at den forberedelse du har gjort dig sikrer dig bedst muligt, selv hvis det værst tænkelige scenarie skulle udfolde sig.