Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Faldende temperaturer, faldende priser - Gør et kup blandt vores varer fra sidste sæson
Asics

ASICS

Find Your Perfect Shoe
Navnet siger det hele: Anima Sana In Corpore Sano - en sund sjæl i et sundt legeme. Siden 1949 har virksomheden, som er baseret i det japanske Kobe udviklet sko. Dette gælder især løbesko, som er produceret i yderst høj kvalitet. State-of-the-art forskning inden for løbesko og høj innovation betaler sig for ASICS: Fagfolk og rekreative atleter giver ASICS en know-how og indsigt i løbeverden som er yderst værdifuld.

Sko fra asics

Nye sko fra asics

Tøj fra asics

Lær mere om asics' sko

asics

298 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
6

En sund sjæl i et sundt legeme

Det er, hvad forkortelsen for ASICS står for på latinsk. Dette japanske mærke tager nemlig højde for alle de ting, der bidrager med komfort og velvære, hvad enten du er aktiv eller slapper af. Både tøj, sko og tilbehør er skabt med hjælp fra innovative teknikker og input fra de bedste atleter i verden, så nydelse og effektivitet er en fast del af kollektionerne.

Få det optimale ud af dine anstrengelser

Mærket er kendt på alle de store sportsarenaer samt til verdensmesterskaber og konkurrencer på alle niveauer, men også indenfor hverdagssport og fritidsaktiviteter. ASICS Patriot 8ASICS er det mærke man trækker i, når der skal luksus og fri bevægelighed over tingene. De headhuntede designere samt det tætte samarbejde med sponsorerede atleter sørger nemlig for, at du altid er teknisk velklædt, så det bliver en endnu større fornøjelse at være aktiv. Det første par sko, der blev lanceret tilbage i 1949, var et par basketballstøvler, men siden dengang har ASICS for alvor taget sports- og fritidsverdenen med storm. I dag byder vi her på CAMPZ også på komplette kollektioner for alle typer af sportsfolk, så du kan komme ud og være aktiv med velvære og komfort. Tøj, sko og udstyr kan mikses og matches på kryds og tværs af kategorierne, og derfor kan du også customize en masse forskellige items, som matcher perfekt med de aktiviteter, du netop står overfor.

Japansk sportsluksus, der kan det hele

Trekking, vandreture, klatreture, løbeture, cykling og alle mulige outdoor-aktiviteter - ASICS står klar med velsiddende produkter, der får dig frem mod dine sportsmål. ASICS fuzeXDet er beklædningsgenstande, fodtøj og accessories i et væld af farver of designs, som yder alt det de skal, men som også pynter på ethvert sportslook. Selv når du ikke er aktiv, men nyder en afslappende campingferie eller ligger derhjemme foran tv’et i sofaen, så er ASICS også et mærke, der er super anvendeligt. Komfort har kroppen nemlig altid brug for, og da skrædderne går op i hver en syning og finesse med største passion og perfektion – ja, så er det en ren fornøjelse for både krop og sjæl at være iklædt nogle produkter fra ASICS.

Når tingene skal gøre en forskel

Er du ved at pakke tasken til en spændende tur som globetrotter, står du overfor en hyggelig campingtur med familien, eller nyder du en løbetur i ny og næ? Uanset hvad, så er ASICS mærket, der får dig komfortabelt gennem alle mulige terræn, underlag og årstider, for udvalget byder på masser af tekniske produkter. Vind- og vandtætte jakker og bukser, svedabsorberende funktions-T-shirts, trekkingsko med Gore-Tex og slidstærke såler, bløde huer og handsker, sokker med kompression samt meget, meget mere. Med ASICS står alle de tekniske elementer i kø for at give dig en uforglemmelig sportsoplevelse, hvad enten det er udendørs eller indendørs. Japan er landet, som andre asiatiske lande ser op til, for inspiration er der nok af. De er altid først med den nyeste teknologi, og derfor udvikles kollektionerne fra ASICS konstant. Det betyder masser af overraskelser hver eneste sæson samt kvalitet, funktionalitet, beskyttelse og mode på samme tid. Så giv dig i kast med udvalget her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!