CAMPZ - Camping & outdoorshop
Gør stilen let med vores håndplukkede outfits

Asics GT-Series

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Læg endnu flere kilometer i benene - det bliver en leg

ASICS GT-series er en af producentens letteste og mest fleksible kollektioner. Det er go-to-skoen for dig, som vil nå nye rekorder og øge din performance. Skoene er ikke bare lette, men tilbydes med optimeret support for dine fødder fra start til slut. Løbere har brug for al den support, de kan få under fødderne, og det ved ASICS. Den strukturerede sål støtter op dér, hvor der er allermest brug for det, og ekstra stabilisering i skoens ramme lader dine fødder synke trygt ned i dem. ASICS GT-series er den ideelle sko til den type løber, som vil have mere ud af deres træning.

Opdaterede teknologier giver dig optimal løbekomfort

De opdatede versioner af ASICS GT-series tilbydes med en bløder midtersål, som giver dig et fleksibelt afsæt fra hæl til tå uden at gå på kompromis med ASICS velkendte og karakteristiske support. De opdaterede løbesko er langt mere bløde, end du måske kender fra dine tidligere løbesko, hvilket giver en tilgivede sko, som har nemmere ved at tilpasse sig din unikke løbestil. ASICS GT-2000Den bagerste del af skoen og hælpartiet er stabiliseret, men af eftergivende skum, som krammer dine fødder, dog uden at holde dem fastlåst. Du vil især blive glad for denne feature, hvis du elsker at løbe på lidt mere ujævnt underlag, eller hvis du er en langdistanceentusiast. Når du løber over længere stræk, har fødderne brug for en sko, som støtter alle de rigtige steder, men som også lader dem ånde og bevæge sig. Ydersålen giver uovertruffent greb på mange forskellige overflader, fra asfalt til græs. ASICS High-Abrasion Rubber er et slidstærkt materiale, og med denne ydersål er du sikret en sko, som holder strukturen længere. Dette er vigtigt for alle løbere, men i særdeleshed dig, som elsker de ekstra lange stræk.

Kendt for stabilitet af løbere verden over

ASICS er kendt for deres klassiske stil, og her hos CAMPZ er vi alle sammen enige om, at det er nogle af verdens mest genkendelige løbesko. Ja, de tilbydes også i stærke farver, men vi genkender dem på deres velkendte logo og skarpe design. GT-serien fås med den klassiske mesh-upper, som er fleksibel og elastisk. Den dækker sømløst fra tå til ankel og giver et komfortabelt fit. Den øverste del er forstærket for optimeret stabilitet. Strategisk placeret mesh øger også åndbarheden, så du komfortabelt kan ligge kilometerne bag dig.